• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena ti je trudna s njim! Miroslav pozvao druga na roštilj, život mu postao pakao: "Ništa odvratnije mi se nije desilo"

Miroslav Kloze je preživio pravu dramu zbog običnog roštiljanja, kada se pojavila informacija da ga njegova žena vara sa kolegom iz tima.

 Miroslav Kloze glasine da ga je supruga varala Izvor: Profimedia

Legendarni njemački fudbaler Miroslav Kloze (45) bio je najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 2006. u Njemačkoj, ponio je tada i bronzanu medalju oko vrata, a samo godinu dana kasnije preživio je možda i najteže trenutke u životu. O čemu se tačno radi? Kloze se poslije fantastičnog nastupa na Mundijalu vratio u Verder, iako se pričalo da ga čeka ozbiljan transfer, a onda ga je na proljeće zatekla šokantna informacija.

U proljeće 2007. godine po Bremenu je počelo da se "šuška" da ga njegova supruga Silvija vara sa saigračem iz tima, a nije dugo trebalo da te vijesti stignu i do Klozea. Dugo je tražio da sazna ko je u pitanju, a potom se saznalo da je u pitanju njemački reprezentativac Patrik Ovomojela.

Znalo se za Ovomojelu da je "ženskaroš" i da je u to vrijeme stalno išao iz veze u vezu, a navodno je bio zainteresovan za Silviju Kloze. I sam fudbaler je čuo za ove informacije i nije ih demantovao, a sve se dodatno pojačalo kada je Kloze pozvao svog kolegu i prijatelja na roštilj, sa još nekoliko djevojaka, kad je Ovomojela sa svima flertovao, pa i njegovom suprugom. Tada se u Njemačkoj pojavila informacija da je Silvija zatrudnijela sa Ovomojelom!?

Iako je Silvija objasnila Miroslavu da je u pitanju lažna informacija kojom se koriste samo da bi njemu naudili, fudbaler više nije mogao da podnese pritisak i već na ljeto je tražio transfer i sve se dogovorio sa Bajernom. Toliko je bio odlučan da ode iz sredine u kojoj mu se smiju iza leđa, da je bez ikakvog razgovora sa ljudima iz Bremena dogovorio odlazak.

"Sve te laži, ta kampanja da je moja supruga trudna sa mojim saigračem. To je najgore. To je nešto najodvratnije što se desilo meni i mojoj porodici", ispričao je Miroslav Klose za njemačke tabloide kada je sve bilo završeno.

Na kraju, povjerovao je supruzi da nije imala ništa sa njegovim saigračem, dok je čak i sa Ovomojelom na kraju sve bilo u najboljem redu. Njih dvojica su se potom normalno sretali na fudbalskim terenima i zakopali su "ratne sjekire". Ipak, postoje čak teorije da je Miroslav Kloze iskoristio ovu situaciju da bi otišao iz Verdera, u kome je bio nezadovoljan, a da mu je bio potreban neki "spoljni faktor" da bi objasnio transfer u redove Bajerna.

Izvor: MN PRESS

Inače, Silvija i Miroslav su već dvije decenije u braku i uprkos krizi nisu razmišljali na razvod. Imaju i blizance Nou i Luana koji se takođe interesuju za fudbal, ali malo je vjerovatno da će krenuti putem svoga oca, najboljeg strijelca u istoriji Mundijala.

Klose je inače poslije Bajerna igrao i za Lacio, a potom je pokušao da se bavi trenerskim poslom. Bio je asistent Joahimu Levu, potom je trenirao omladince Bajerna, pomagao Hansiju Fliku u prvom timu, a onda se oprobao i u Austriji. Nije se proslavio, a posljednje informacije su govorile da bi mogao da ode u Sloveniju, što se nije desilo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC