• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler Crvene zvezde napao Nemanju Bjelicu (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji fudbaler Nikola Petković navodno uhapšen zbog napada na Nemanju Bjelicu.

 Ko je Nikola Petkovic napadac na Nemanju Bjelicu Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica bio je meta napada u dečjoj igraonici! Iskusni košarkaš prvo je izvrijeđan, a zatim mu je zaprijećeno fizičkim napadom makazama koje su se našle u blizini. Ubrzo je u javnost dospio snimak sa sigurnosnih kamera na kojem se vidi i identitet napadača - bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Vojvodine i brojnih drugih klubova, defanzivca Nikole Petkovića!

Navodno, Petković je uhapšen zbog napada na Bjelicu, koji je mirno sjedio u igraonici prije nego što mu se bivši fudbaler obratio. On je prišao do stola za kojim je bio košarkaš, uputio mu uvrede, prijetnje i psovke, a zatim pomenuo i da će ga ubosti makazama!

Po riječima očevidaca, Nikola Petković je psovao čak i djecu proslavljenog košarkaša! Petković je Bjelici rekao: "Gdje si Indijanac, jeb*ću ti porodicu, djecu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!", nakon čega je košarkaš pokušao da smiri situaciju. Poslije ove neprijatne scene, Petković je nastavio da prijeti njemu i njegovoj djeci, uzevši čak i makaze u ruke: "Sad ću da te izbodem, p**ko jedna! Čekam te na parkingu!".

Petković je ponikao u novosadskoj Vojvodini, a zatim je u Turskoj igrao za Genčerbirligi i Oftaspor. Dres Crvene zvezde prvi put obukao je u ljeto 2008. godine, ali se nakon samo šest mjeseci preselio u Njemačku, gdje je zaigrao za Ajntraht iz Frankfurta. Uslijedili su angažmani u Tomsku i Al Ahliju, prije nego što se vratio u Zvezdu. Nakon nekoliko mjeseci pauze i igranja za Hapoel iz Tel Aviva još jednom je postao igrač Crvene zvezde, da bi posljednje godine karijere uglavnom proveo u Aziji. Nastupao je za dva kluba u Kini i jedan na Tajlandu, kratko je bio član Zemuna, a karijeru je završio u Vojvodini početkom 2020. godine. Prvi od tri Petkovićeva mandata u Crvenoj zvezdi poklopio se sa igranjem Bjelice u košarkaškoj sekciji kluba. 

Sa Crvenom zvezdom je osvojio dva Kupa Srbije, a sa Al Ahlijem je stigao do pehara u istom takmičenju u Saudijskoj Arabiji. Svojevremeno je za reprezentaciju Srbije do 21 godine odigrao čak 17 zvaničnih mečeva, ali nikada nije dobio poziv u seniorsku selekciju.

Podsjećamo, Nemanja Bjelica se prije nekoliko mjeseci vratio u Srbiju, gdje je trebalo da obuče dres Crvene zvezde. Prošao je pripreme sa ekipom, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč i trenutno nije jasno kakav je njegov status u klubu, odnosno da li ima ugovor sa Fenerbahčeom, Crvenom zvezdom ili ne dogovor ni sa jednim od dva tima.

Nemanja Bjelica (35) je karijeru počeo u Austriji, da bi potom u Crvenoj zvezdi od 2008. do 2010. godine stekao ime. Igrao je za Baskoniju, Fenerbahče, bio i MVP Evrolige 2015. godine prije odlaska u NBA ligu. Tamo je igrao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt, a upravo sa Voriorsima je osvojio šampionski prsten 2022. godine prije povratka u Fenerbahče, pa potom i Crvenu zvezdu. Nedavno je primijećen u Beogradskoj areni, kako bodri Crvenu zvezdu na meču Evrolige protiv Efesa.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:30
Napadnut Nemanja Bjelica
Izvor: Društvene mreže
Izvor: Društvene mreže

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC