• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi fudbaler poručio: "Zvezda ili Partizan? Nisam ja izdajnik, kao Novosađanin to ne bih mogao da uradim!"

Mirko Topić ističe da nikada neće preći u redove Crvene zvezde ili Partizana.

 Mirko Topić o prelasku u Zvezdu ili Partizan Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Srpski fudbaler Mirko Topić (23) napravio je pravi potez ljetos kada je otišao iz Vojvodine u Famalikao. Brzo se prilagodio na znatno jaču ligu, postao standardan kao zadnji vezni u ekipi iz sredine tabele, a sada se nada da bi mogao da dođe i do mjesta u reprezentaciji Srbije uoči Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Poziv u reprezentaciju i nastup na Evropskom prvenstvu bi bila kruna moja karijere. Logično je da razmišljam o tome, ali nisam opterećen. Svjestan sam da još nisam u nekom velikom klubu, ali znam i da predano radim i siguran da moje igre neće proći nezapaženo. Ubijeđen sam da ću jednog dana i biti pozvan, ali kada, to je teško reći", kazao je mladi fudbaler u intervjuu za "Sportklub", a već ima jedan nastup na "američkoj" turneji iz januara prošle godine.

Topić je ponikao u Vojvodini i prethodne četiri sezone je bio standardan prvotimac, a kao i svaki mladi igrač - povezivao se sa odlaskom u "vječite". Prema njegovim riječima, nikada neće otići u Crvenu zvezdu i Partizan jer to ne može da uradi kao Novosađanin i igrač ponikao u Vojvodini.

"Bilo je interesovanja i konkretnih ponuda sa obje strane Topčiderskog brda, ali ja sam prelazak iz Vojvodine u Zvezdu ili Partizan doživljavao kao izdaju. Mnogo igrača prije mene je otišlo iz Vojvodine u inostranstvo i napravilo karijeru, možda je lakše iz Beograda realizovati transfer van zemlje jer si češće prisutan u Evropi, ali ja kao Novosađanin koji je u Vojvodini od desete godine to nikad ne bih mogao da uradim", naglasio je Topić.

Inače, sličnog stava bio je i Mirko Ivanić koga su "vječiti" željeli dok je igrao u Vojvodini, čak je bio na korak od prelaska u Partizan, da bi po odlasku u BATE Borisov promijenio mišljenje i 2019. godine je stigao u Crvenu zvezdu. Vidjećemo da li će i Topić održati riječ.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC