• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina pravi šampionski tim! Bivši igrač Crvene zvezde stiže u novosadski klub

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde biće veliko pojačanje Vojvodine.

 Vojvodina dovodi Njegosa Petrovica Izvor: Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Fudbalski klub vojvodina će silno pojačan krenuti u proljećni dio sezone - na stadion "Karađorđe" već su stigli reprezentativni golman Dragan Rosić i crnogorski internacionalac Vukan Savićević, a tu nije kraj! Novi trener novosadskog kluba Božidar Bandović uskoro će na treninzima imati i najveće zimsko pojačanje, bivšeg fudbalera Crvene zvezde Njegoš Petrović, saznaje MONDO!

Petrović će u Novi Sad stići kao pozajmljeni fudbaler Granade, a na kraju sezone Vojvodina će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor od španskog tima. Petrović se na takav korak odlučio kako bi imao više vremena u igri, jer je tokom 11 utakmica na kojima je nastupio za Granadu uglavnom šansu dobijao tek u nastavku meča, sa klupe za rezervne igrače.

Petrović ima 24 godine, najbolje se snalazi kao defanzivni vezni, mada može da igra i nešto ofanzivnije. visok je 185 centimetara, a udarac sa distance jedna mu je od glavnih karakteristika u dosadašnjem dijelu karijere. Očekuje se da u Novom Sadu na sredini terena igra sa Vukanom Savićevićem, koji je već predstavljen kao zimsko pojačanje Voše.

Njegoš je ponikao u mlađim kategorijama Rada, za čiji je seniorski tim odigrao 66 mečeva. Uslijedio je mandat u Crvenoj zvezdi za koju je odigrao 87 mečeva - uz tri titule i dva Kupa Srbije. Od januara 2022. godine igrače je Granade i za taj španski tim nastupio je na 53 meča. Tokom mlađih kategorija bio je redovan u reprezentaciji Srbije i u različitim uzrastima ima ukupno čak 50 mečeva!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC