• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Intervju koji će zapečatiti sudbinu slavnog fudbalera! "Otkucao" ga cimer iz zatvora, htio je da pobjegne

Stvari svakim danom izgledaju sve gore i gore za Danija Alvesa.

 Dani Alveš planirao pobjeći u Brazil Izvor: Europa Press/D.Zorrakino. Pool / Zuma Press / Profimedia

Dani Alves je trenutno u zatvoru jer je optužen za silovanje djevojke u noćnom klubu. Njegovo suđenje je odavno u toku i Alves čeka 27. februar kada je zakazano izricanje presude, a sada je portal "Fiesta" otkrio nepoznate detalje njegovog zatvorskog života. 

Prema svjedočenju zatvorenika koji je bio zajedno sa Brazilcem u ćeliji Alves je namjeravao da pobjegne od suđenja u Brazil! Vidjeli smo da je to uradio Robinjo, nekadašnji napadač Real Madrida, Milana i Mančester sitija koji je osuđen za silovanje Albanke, ali je i dalje na slobodi u domovini. 

Brazil odbija da izručuje svoje građane stranim državama, a očigledno da je Alves računao na to. Ipak, otkako je suđenje počelo on je u pritvoru i odmah po dolasku u zatvor oduzet mu je pasoš, a takođe mu je odbijena mogućnost da se brani sa slobode uz kauciju. 

Novinarka Silva Alamo je razgovarala sa cimerom jednog od najtrofejnijih fudbalera svih vremena i prema njegovoj priči Alves je planirao da pobjegne u Brazil čim ga puste iz zatvora.U narednim danima se očekuje da izađe cijeli intervju sa Alvesovim cimerom u kome će otkriti još mnogo šokantnih detalja i detalje plana nekadašnjeg desnog beka Barselone i Sevilje za bijeg.

Inače se Alvesu daju male šanse da prođe bez velike zatvorske kazne. Sperma sa njegovim DNK pronađena je u vagini silovane žene, kao i na njenoj odjeći, vidi se kako on ulazi u toalet sa žrtvom na snimcima sigurnosnih kamera, a sam fudbaler je do sada nekoliko puta promijenio svoj iskaz.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC