• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad sistema u Bajernu! Umalo se potukli Jošua Kimih i trener Tomas Tuhel! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve puca u Bajernu, loši rezultati, atmosfera, a umalo je došlo i do tuče.

 Raspad sistema u Bajernu umalo tuca Kimiha i trenera Izvor: MN PRESS

Bajern je izgubio tri uzastopne utakmice i klub drma velika kriza. Ne samo da sada zaostaju osam bodova za Leverkuzenom, koji ih je prije devet dana pobijedio 3:0, nego imaju i zaostatak u osmini finala Lige šampiona protiv Lacija (0:1), a utisak nisu uspjeli da poprave ni protiv Bohuma koji ih je pobijedio 3:2.

Ispromašivali su se za sve pare igrači Tomasa Tuhela, ali čini se da je problem mnogo kompleksniji i tiče se atmosfere unutar same svlačionice, tako da se činilo da je Nijemac pred otkazom. Uprava ga je za sada podržala, ali je pitanje koliko će još moći da ostane uz njega jer "pucaju po šavovima". To se posebno vidjelo na primjeru jednog od kapitena Jošue Kimiha koji je i ranije imao razmirice sa Tuhelom i njegovim stručnim štabom.

Izvor: Anke Waelischmiller/Sven Simon / imago sportfotodienst / Profimedia

Dok je većina poslije poraza u Bohumu popadala na travu u nevjerici, Kimih je za to vrijeme bio u verbalnom sukobu sa svojim pomoćnim trenerom Zoltom Levom. Poludio je zbog toga što je zamijenjen u 63. minutu, uplakan je do kraja pogledao meč sa klupe, a potom je krivca našao u Levu.

Nije izdržao i sukobio se sa njim, počastivši ga sočnim psovkama, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna. Uprkos raspadu sistema, klub je stao uz Tuhela i neće ga smijeniti, ali pitanje je da li će to donijeti neki boljitak u svlačionici. Djeluje da je njegovim igračima jednostavno prekipjelo, ali Dresen mu vjeruje: "Hoće li Tuhel biti naš trener i iduće nedjelje? Naravno da hoće'', rekao je izvršni direktor Bajerna kome je "muka" od igre: "Osjećam se loše. Danas je mentalitet ekipe bio na puno većem nivou od kvalitete naše igre".


Naredni meč Bajern igra protiv Lajpciga i ako i u tom susretu Tuhel ne dođe do pobjede, biće jako teško da ga sačuvaju za revanš protiv Lacija u Ligi šampiona. Ali, za sada nemaju ni "keca iz rukava" kada je zamjena u pitanju...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC