• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša treći put doživio najtežu povedu u fudbalu: Srbina čeka duga pauza

Saša Kalajdžić je po treći put u karijeri doživio povredu prednjih ukrštenih ligamenata.

 Saša Kalajdžić doživio povredu prednjih ukrštenih ligamenata Izvor: Blatterspiel / imago sportfotodienst / Profimedia

Saša Kalajdžić je po treći put u posljednjiih pet godina doživio povredu prednjih ukrštenih ligamenata. Austrijski napadač, srpskog porijekla, tako će ponovo morati na dugu pauzu. Zbog svega ovoga već su krenule spekulacije o kraju karijere.

On je rođen 1997. godine, dakle ima samo 26 godina i pred njim je fudbalska budućnost. Ono što svakako brine i njega i mnoge druge jeste upravo ta sklonost ka povredama. Posebno ka ovoj povredi koja spada među najteže u svijetu sporta. Sezona je za njega izvjesno završena i nije poznato kada bi mogao na teren.

Kalajdžić trenutno nosi dres Frankfurta, tamo je kao pozajmljeni igrač Vulverhemptona. Očekuje se da će se vratiti u Englesku i da će i njegov matični klub da ga pregleda i da ustanovi detalje. Do povrede je došlo na utakmici protiv Frajburga i u prvi mah djelovalo je da nije tako strašno, pošto je na nogama napustio teren, ali nove informacije govore drugačije...

Podsjećanja radi, bilo je priče da bi mogao da zaigra i za Srbiju, a jednom prilikom je pričao baš o svom porijeklu. "Kukica iznad drugog S znači da se čita kao Š. Mnogi to ne znaju da pročitaju i zato me zovu Sasa. Sada sam se navikao na to i ne mislim da je loše, ali moram da istaknem da mi se prečesto dešava. Ja sam Austrijanac sa srpskim korijenima iz Bosne. Moji baba i deda i dalje žive tamo. Idem u posjetu svake godine", rekao je Kalajdžić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC