• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIN HEROJ U PREMIJER LIGI! "Novi Nikola Žigić" šokirao Liverpul - svi primijetili šta je uradio poslije gola (FOTO)

Najvažniji Sašin trenutak u Premijer ligi!

 Saša Kalajdžić strijelac u pobjedi Vulverhemptona Izvor: Profimedia

Austrijski napadač srpskog porijekla Saša Kalajdžić (26) donio je pobjedu Vulverhemptonu golom u završnici meča protiv Evertona, i to u gostima, na Gudison parku. Centarfor koji je prošlog ljeta plaćen Štutgartu čak 18 miliona evra dao je gol tako što je pobijedio u duelu dvojicu defanzivaca domaćih, kapitena Džejmsa Tarkovskog i Nejtana Patersona. Pogledajte:

Visok tačno dva metra, Bečlija koga mnogi zovu "Novi Nikola Žigić" rutinski je iskoristio tu priliku i zatresao mrežu Džordana Pikforda. Na taj način, postigao je svoj prvi gol za "vukove" - i to poslije ogromnih problema i teške povrede zbog koje je propustio čitavu prošlu sezonu. Zbog pokidanog ligamenta koljena, on je početkom septembra prošle godine morao na bolovanje sa kojeg se vratio tek početkom ovog ljeta i po svemu sudeći spreman je dočekao start nove sezone.

Nakon što je 14. avgusta nastupio u meču protiv Mančester junajteda na Old Trafordu, on je ove subote dao gol koji nikad neće zaboraviti, a posvetio ga je izvjesno svojoj partnerki Loreni Grabovac, stavivši prst u usta i loptu pod dres, kao simbol trudnoće.

Mnogi su ove i prethodnih godina pominjali Sašu pri nabrajanju imena fudbalera koji su mogli da igraju za Srbiju, ali su to ipak odbili i sada nose dres drugih nacionalnih timova. On je za Austriju već odigrao 15 utakmica i javno je priznao da voli tu zemlju, za čiju je reprezentaciju debitovao 2020. godine.

Vulvsi su Sašinim golom ostvarili prvi trijumf u sezoni koju su počeli šokantnom smjenom menadžera neposredno prije prvog kola. Potom su gubili od Junajteda 0:1 i Brajtona 1:4, a u sljedećem kolu takođe će na gostovanje - Kristal Palasu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC