• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda poslala svog fudbalera u Češku: Hitno ga vratila iz Novog Pazara, a za nju nije mogao da igra

Crvena zvezda odlučila šta će sa Urošem Lazićem, poslala ga je u Dinamo iz Češke.

 Uroš Lazić na pozajmici u Češkoj Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mladi fudbaler Crvene zvezde Uroš Lazić (20) iznenada se vratio sa pozajmice u Novom Pazaru jer su na "Marakani" bili vrlo nezadovoljni ponašanjem rukovodstva i prijatelja ovog kluba. Sve je kulminiralo tokom prethodnog vikenda, kada je Zvezda uvredama dočekana u Novom Pazaru, a nakon pobjede od 3:0 odlučeno je da se raskine pozajmica Uroša Lazića.

Problem je bio u tome što je zimski prelazni rok završen i Lazić nije mogao da bude preregistrovan kao fudbaler Zvezde, dok zbog pravila domaćih takmičenja nije mogao ni u Grafičar sa kojim crveno-bijeli imaju saradnju. Zbog toga je bilo jasno da će morati negdje u inostranstvo, da ne bi izgubio šest mjeseci, a na kraju je pronađen klub u Češkoj. Preciznije, Lazić je već predstavljen u Dinamu iz Čeških Buđejovica.

Mladi desni bek će igrati do kraja sezone u Češkoj i pokušaće da nastavi formu iz Novog Pazara, nakon čega će biti odlučeno na ljeto da li ima kvalitet da "uskoči" u tim Vladana Milojevića. Jasno je da će se osloboditi mjesto odlaskom Koste Nedeljkovića, dok je Zvezda aktivno i ove zime tražila još jedno pojačanje na ovoj poziciji, ali ga nije pronašla.

Nišlija (20) je inače ove sezone standardan bio u Novom Pazaru i na 19 utakmica postigao je dva gola, a prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde i nastupao za Grafičar i Radnik kao pozajmljeni fudbaler.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC