• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje za napadača Crvene zvezde Žan-Filipa Krasoa! Zvezdan Terzić: Ostao si dužan, sve da ponoviš na Marakani!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na stadionu Zvezde priređeno je iznenađenje fudbaleru

 Zvezdan Terzic o Zan Filipu Krasou Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Napadač FK Crvena zvezda, Žan-Filip Kraso postao je prvi fudbaler u istoriji kluba koji je sa reprezentacijom osvojio kontinentalno takmičenje. U skladu sa tim, na stadionu crveno-bijelih napravljena je svečanost na kojem su saigrači, trener Vladan Milojević i predstavnici rukovodstva kluba odali priznanje Krasou na tome što je sa Obalom Slonovače postao šampion Afrike.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je čestitao Krasou na uspjehu: "Okupili smo se lijepim povodom, a to je da Žan-Filip Krasou čestitamo osvajanje Kupa afričkih nacija. Po prvi put je igrač Zvezde uspio da osvoji kontinentalni kup, ali želimo da čestitamo i našim ostalim fudbalerima koji su učestvovali na turniru, a to su Bukari, Điga i Kangva. Oni su takmičenje ranije završili, kao i In-Bom Hvang na Azijskom kupu, iako je Južna Koreja bila najveći favorit za osvajanje. Uspjeh Krasoa nije samo uspjeh Obale Slonovače, nego i Zvezde. Promovisao je Zvezdu i Srbiju na najvećem afričkom takmičenju. Želim mu da ove trofeje ponovi i sa Zvezdom, i nadam se da će u proljećnom dijelu sezone pokazati repertoar i talenat koji je nesporan. Ostao je dužan klubu i navijačima, i ne sumnjam da može bolje. Nadam se da ćemo u budućnosti imati još ovoliko uspjeha".

Krasou se na svečanosti obratio i Vladan Milojević. "Čestitam Krasou u ime čitavog stručnog štaba i kao trener sam ponosan na uspjeh našeg igrača, ali i na ostale koji su nastupali. Benefit Zvezde je da imamo toliko reprezentativaca. Vidim želju kod Krasoa da nam pomogne i siguran sam da će se prikazati u sasvim drugom svjetlu. Čestitam mu od srca i nadam se da ćemo na kraju sezone svi zajedno slaviti trofeje sa Zvezdom".

I kapiten Aleksandar Dragović je u ime cijele ekipe uputio čestitke Krasou. "Srećan sam zbog Krasoa i činjenice da imamo velikog šampiona u timu. Čestitam mu u ime cijelog tima. Drago mi je i što si pobijedio Nigeriju i iznervirao Olanjinku. Šalu na stranu, nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti duplu krunu".

Za kraj se Kraso kome je čitav ovaj događaj bio pripremljen kao iznenađenje, obratio prisutnima. "Hvala svima, zaista nisam očekivao ovo, iznenadili ste me. Nevjerovatan turnir je iza mene... Postigao sam velike uspjehe sa reprezentacijom i bilo je izuzetno emotivno, ali želim sve to i sa Zvezdom. Želim duplu krunu", rekao je Kraso.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC