• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraso ušao i promijenio sve - jedan potez, eksplozija na Markani i poruka za Bahara (VIDEO)

Žan Filip Kraso pokazao je zbog čega treba više da igra kod Baraka Bahara.

 Žan Filip Kraso Jang Bojs Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je na punoj "Marakani" remizirala sa Jang Bojsom (2:2). Povela je, pa je onda gubila sredinom drugog poluvremena, da bi u završnici prelijepim golom Osmana Bukarija stigla do boda. Ogromne zasluge za to pripadaju i Žanu-Filipu Krasou koji je napravio maestralan potez.

On je bio asistent za Bukarija tako što je izveo majstoriju i poslao pravovremeno dodavanje saigraču. Kraso je u igru ušao u 80. minutu umjesto Čeika Endiajea i nije mu mnogo trebalo da pokaže šta zna sa loptom. Zbog svega prikazanog nameće se i jedno važno pitanje - zbog čega nema veću minutažu kod Baraka Bahara?

Na početku sezone napadač iz Obale Slonovače bio je prva opcija u napadu, dao je pet golova na tri utakmice, pa je onda polako počeo da ispada iz tima. U porazu od Čukaričkog (2:1) dao je jedini gol, a u igru je ušao na poluvremenu. Protiv Mančester sitija na terenu je bio 23 minuta, protiv Radničkog iz Niša 45 minuta, a sada je u duelu sa švajcarskim klubom igrao desetak minuta. Jedan potez bio je dovoljan da oduševi navijače, da li je dovoljan i za trenera Bahara? Po svemu prikazanom trebalo bi da igra.

"Izmjene su donijele svježinu, Kraso je dao asistenciju, čini mi se da je njegovo mjesto na sistemu iza prvog napadača, to se najbolje pokazalalo. Gdje Ivanića? Konkurencija. Zavisi od sistema, možda 3-5-2, 4-4-2, Kraso može da igra u sistemu 3-4-2-1, tu može da bude jedan od dvojice ofanzivnijih", rekao je Ranko Stojić za "Arenu sport" poslije meča.

Pohvalio ga je i Zdravko Kuzmanović. "Protiv Sitija je teško da odigraš majstorski, moraš da budeš na nivou završenog igrača, ne možete da mu zamjerite tamo za neke loše poteze. Ovaj meč bio je prilika da se dokaže. Možda je mogao ranije da uđe, ali o tome odlučuje trener, on zna sve o minutaži. Napravio je potez koji je donio gol", dodao je Kuzmanović za "Arenu."

Pogledajte i taj pogodak i asistenciju Krasoa:

Bukari gol, Kraso asistencija
Izvor: YouTube/Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC