• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati trener na udaru zbog intervjua s novinarkom: "Kako je smio to da joj kaže!?"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Brendan Rodžers našao se na udaru javnosti zbog razgovora sa novinarkom BBC Sporta Džejn Luis, iako je ona sama rekla da nema ništa sporno...

 Brendan Rodžers novinarki rekao Dobra djevojka Izvor: Printscreen/Twitter/BBC Sports/Printscreen/Instagram/JaneLewis

Brendan Rodžers (51) trenutno vodi Seltik, juri novu titulu sa čuvenim klubom, dok se u isto vrijeme nalazi na udaru mnogih u Škotskoj. Zbog intervjua koji je imao sa novinarkom BBC Sporta Džejn Luis ga sada napadaju, iako i ona sama tvrdi da nije bilo ništa uvredljivo i da je sve u redu, ima onih koji ga žestoko napadaju, posebno na društvenim mrežama.

Pred utakmicu je Rodžers razgovarao sa njom i poslije nekoliko pitanja je intervju završio tako što joj je rekao "Dobra djevojka. Bravo. Pozdrav". Zasmetalo im je što je izgovorio taj dio "Dobra djevojka" i mnoge novinarke iz Škotske tvrde da je to uvredljivo i pitaju se kako je smio tako nešto da joj kaže. Navijači Seltika brzo su se oglasili, pa su puštali i njegove intervjue sa novinarima i pokazali da je to samo njegova uzrečica, da je i njima odgovarao sa "Dobar momak, pozdrav", kao neka vrsta slenga, ali ni to nije pomoglo da se stvari smire.

Kolega novinarke Džejn Luis, Kris Meklaflin se oglasio na Tviteru i prenio njenu izjavu. "Taj intervju je postao tema iz nekog razloga. Ne vjerujem da je postojala bilo kakva namjera za vrijeđanjem i sa moje strane ja to nisam tako shvatila". I ona želi da stavi tačku na to i da nastavi sa svojim poslom.

Zbog svega što se desilo je Brendan na konferenciji za medije odlučio da objasni šta se sve desilo.

"Nažalost, živimo u društvu koje ili pokušava nekoga da uvrijedi ili da nađe nešto uvredljivo i da okrivi nekoga. Od kada sam ovdje, nijedan novinar ili reporter niti bilo ko iz medija nije imao loš odnos sa mnom. Razgovarao sam i sa Džejn, nije se uvrijedila, smijali smo se i ona će nastaviti da mi postavlja čudna pitanja. Sve ovo me mnogo rastužilo, jer nisam takva osoba niti bih ikada mogao da uradim tako nešto, nisam tako vaspitan. Zato me je dodatno rastužilo društvo u kom živimo, pokušavaju da urade sve što mogu da bi vas uništili", zaključio je Rodžers.

Rodžers je trenersku karijeru počeo u rezervnom timu Čelsija, poslije čega je vodio Votford, Riding, Svonsi, Liverpul, Seltik i Lester prije povratka u škotski klub. Sa Liverpulom je bio nadomak titule, pa je poslije toga na njegovo mjesto došao Brendan Rodžers. Trenutno je u škotskom šampionatu na drugom mjestu, sa dva boda manje od Rendžersa.

(MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC