• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi skandal u Hrvatskoj! Curili snimci iz VAR sobe, a sad okačena "odsječena" glava sudije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nastavlja se rat Hajduka iz Splita i Sudijske komisije.

 Torcida objavila fotografiju sa odsječenom glavom sudije Izvor: Vlado Kos / imago sportfotodienst / Profimedia

Već nekoliko dana "trese" se hrvatski fudbal nakon što su se u javnosti pojavili audio snimci iz VAR sobe sa meča Varaždin - Hajduk. Splićani su bili bijesni zbog suđenja i poništenog gola Marku Livaji, koji bi im donio tri boda, a nezadovoljstvo se posebno povećalo kada su čuli kako je izgledala komunikacija između glavnog sudije i VAR sobe, gdje je bilo i psovki.

Strasti se nisu smirile ni kada je šef Sudijske komisije HNS Bruno Marić održao konferenciju za medije, na kojoj je pokušao da objasni da Hajduk nije oštećen i da mora da se pronađe odgovorni za "puštanje" snimaka, a navijači Hajduka su mu već spremili osvetu zbog koje ih čeka sigurno ozbiljna kazna. 

Na društvenim mrežama je podijeljena fotografija transparenta sa odsječenom glavom Bruna Marića, koja je tek nakon objave u medijima obrisana: "Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim nivoima. Vi ste gnojni čir hrvatskog fudbala koji zaudara, ma koliko god se, sa medijskim poslušnicima, trudili da ušminkate svoje nakazno lice. Danas ste, po ko zna koji put, uprkos svim dokazima, pokušali da izmanipulišete i prevarite javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela", napisali su članovi Torcide prije nego što će obrisati sa mreža, vjerovatno zbog brutalnosti.

Podsjetimo, lider prvenstva je Rijeka sa 50 bodova, jedan manje ima Hajduk, dok je Dinamo na 47, ali i utakmicom manje protiv Varaždina.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC