• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Pavkov se vratio i riješio meč - poslije devet minuta! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji golgeter Radničkog i Crvene zvezde Milan Pavkov pokazao kakvo će pojačanje biti za Čukarički.

 Milan Pavkov dao gol za Cukaricki video snimak Izvor: MN PRESS

Superliga Srbije je igralište Milana Pavkova! Nekadašnji napadač Crvene zvezde nedavno se vratio u srpski fudbal iz Saudijske Arabije, a samo sedam minuta bilo mu je dovoljno da postigne prvi gol u dresu Čukaričkog. U pobjedi tima sa Banovog brda nad Napretkom iz Kruševca (2:1), Pavkov je postigao pobjednosni gol, nakon centaršuta Nemanje Milojevića i loše reakcije odbrane gostiju.

Pavkov se našao usamljen na petercu, bacio se na loptu i sproveo je u mrežu, čime je otvorio golgeterski saldo u novom klubu. Sada mogu da strepe i najbolji golgeteri u istoriji srpskog fudbala - Milan Pavkov je dovoljno mlad da ugrozi rekorde i dovoljno efikasan da ih napadne već u narednim godinama. Bio je ovo 78. gol Milana Pavkova u elitnom rangu srpskog fudbala i ispred njega su samo trojica fudbalera.

U narednim godinama pokušavaće da sustigne lidera Milana Bojovića i njegove najbliže pratioce - Aleksandra Kataija i Andriju Kaluđerovića. Od igrača koji bi mogli da mu zaprijete iza su Ognjen Mudrinski i Mirko Ivanić sa po 66 postignutih golova, ali ukoliko Pavkov uhvati formu koja ga je krasila u Radničkom iz Niša ili dresu Crvene zvezde više će strijepiti oni koji su iznad njega na listi.

Što se tiče meča na Banovom brdu na kojem je Milan Pavkov donio pobjedu Čukaričkom, prije odlučujućeg detalja u 89. minutu vidjeli smo dva pogotka. U dubokoj nadoknadi prvog dijela igre Nebojša Bastajić je donio prednost gostima, ali je u 48. minutu Igor Miladinović nastavio fantastičnu golgetersku formu i poravnao rezultat. Pogledajte sve najbolje detalje sa Banovog brda:

Pogodak Milana Pavkova za pobedu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon pobjede nad Napretkom, Čukarički je na četvrtoj poziciji, sa tri boda više od kragujevačkog Radničkog koji je najprijatnije iznenađenje proljećnog dijela sezone. Ekipa Napretka nalazi se na sredini tabele. Ovako izgleda tabela u Superligi, nakon prvih mečeva 22. kola:



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:12
grobari pevaju hej pavkov skoci i daj gol glavom
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC