• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakav gol Lionela Mesija niste često vidjeli (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lionel Mesi postigao gol glavom i tako otkrio Amerkancima još jedno oružje, iako ga ne koristi često.

 Lionel Mesi postigao gol glavom video snimak Izvor: Chris ARJOON / AFP / Profimedia

Fudbaleri Intera iz Majamija razbili su Orlando (5:0) u derbiju Floride, a kao što se i očekuje blistali su urugvajski napadač Luis Suarez i Lionel Mesi, najbolji fudbaler svih vremena. Nekadašnjima saigračima iz Barselone toliko se igrao fudbal da su obojica upisali po dva gola, dok je Suarez imao i dvije asistencije, uz jedan pogodak koji mu je poništio VAR. Ipak, najjači utisak sa meča je gol Lionela Mesija, jer je Argentinac zatresao mrežu nakon udarca glavom, što se stvarno ne dešava često!

Nakon jedne odlične kontru koju je Luis Suarez vukao po lijevom boku, Lionel Mesi ostao je usamljen na drugoj stativi. Urugvajac je vidio to i idealno pronašao saigrača, koji je preciznim udarcem poslao loptu u mrežu. Mesi je tom prilikom uhvatio na pogrešnoj nozi golmana Orlanda, Peruanca Pedra Galesea, koji nije mogao da reaguje.

Uslijedilo je slsvlje igrača Majamija, a Lionel Mesi se odmah okrenuo i pogledom potražio Suareza, kojem se zahvalio za asistenciju. Pogledajte pogodak kojim je Lionel Mesi postavio konačan rezultat u derbiju Majamija i Orlanda, dva tima sa Floride u MLS ligi:

Podsjećamo, Inter Majami je u prvom kolu nove sezone savladao Real Solt Lejk (2:0), a zatim u drugoj rundi remizirao protiv Los Anđeles Galaksija. Na tom meču strelci su bili Dejan Joveljić i Lionel Mesi, a utakmicu je pratio i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, kojeg u narednom periodu očekuju izazovi na turniru u Indijan Velsu.

Sa sedam osvojenih bodova Lionel Mesi i njegova ekipa trenutno zauzimaju prvo mjesto na istoku MLS lige. Djeluje da je tim sada daleko ozbiljniji nego kada ga je Argentinac pojačao, a na to su uticali i fudbaleri koje je privukao u Majami. Mesijevi saigrači danas su Đordi Alba, Serhio Buskets i Luis Suarez, sa kojima je svojevremeno dijelio svlačionicu i u Barseloni. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC