• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija koji je ukrao gol Realu, Zvezdi je "maznuo" korner u Milanu! Dejan Stanković ga jurio po terenu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španski sudija Hesus Hil Manzano sada već ima istoriju čudnih odluka u samom finišu utakmice - jedna je bila na meču Crvene zvezde.

 Sudija Hesus Hil Manzano ukrao gol Realu i korner Zvezdi Izvor: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Utakmica španskog prvenstva između Valensije i Real Madrida završena je bez pobjednika (2:2), iako su gosti iz Madrida uspjeli da postignu treći gol. Na njihovu žalost, Džud Belingem poslao je loptu u mrežu dvije sekunde nakon što je glavni arbitar Hesus Hil Manzano odsvirao kraj meča i tako napravio jedan od najvećih skandala evropskog fudbala u tekućoj sezoni.

U trenutku kada je lopta centrirana u kazneni prostor Manzano je zaključio da nema više vremena za igru, pa je pogodak engleskog fudbalera stigao prekasno. Istorija govori da Manzano nije prvi put napravio ovakvu pometnju, a ljubitelji fudbala u Srbiji sjetiće se dvomeča Crvene zvezde i Milana u nokaut fazi Ligi Evrope. Tada je španski arbitar odlučio da odsvira kraj utakmice prije nego što su crveno-bijeli, na čijoj je klupi sedeo Dejan Stanković, izveli korner!

Crvena zvezda je u tim trenucima imala aktivan rezultat i eventualni gol iz kornera mnogo bi značio srpskom predstavniku na međunarodnoj sceni, pa ne čudi što je Dejan Stanković bio izuzetno ljut na Španca. Prišao mu je odmah nakon meča i raspravljao se sa njim zbog odluke, a navijači su prepoznali energiju trenera i fudbalera pa su se pojavili na narednom treningu u Beogradu. Iako je Zvezda ispala iz Evrope, svi su bili dobro raspoloženi.

Tom prilikom nastali su stihovi "Sudija se us*ao, korner nije pustio, znao je i on da Pavkov daje gol", a upravo je Dejan Stanković centrirao iz kornera kako bi Pavkov pogodio praznu mrežu na pomoćnom terenu ispod sjeverne tribine. Podsećamo, mečevi Crvene zvezde i Milana završeni su bez pobjednika, a italijanski klub prošao je zbog gola u gostima.

Na meču u Beogradu bilo je 2:2 - Radovan Pankov je postigao autogol, Gelor Kanga izjednačio sa penala, a Teo Ernandez donio gostima drugu prednost pogotkom sa bijele tačke. Ipak, Milan Pavkov se potrudio da se u Milano otputuje sa povoljnim rezultatom, iako je Zvezda od 77. minuta igrala bez isključenog Milana Rodića. Na San Siru je Frenk Kesi doveo domaći tim do prednosti, ali je El Fardu Ben poravnao rezultat na 1:1 i sačuvao nadu srpskom predstavniku.Ona je tinjala sve dok Manzano nije odsvirao kraj!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC