• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi užasno izveo slobodan udarac, pogodio djevojčicu na tribinama!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lionel Mesi je prilikom izvođenja slobodnog udarca pogodio devojčicu na tribini.

 Mesi pogodio djevojčicu na tribinama Izvor: Printscreen/Twitter/MessiXtra

Dešava se i najboljima. Lionel Mesi pogodio je loptom djevojčicu koja je sedela na tribinama iza gola Orlanda. Inter iz Majamija ostvario je ubjedljivu pobjedu (5:0), a duel su obeležili upravo Leo i Luis Suarez. Argentinac se nije proslavio na kraju meča.

Sve je bilo riješeno, a u nadoknadi drugog poluvremena domaći tim imao je slobodan udarac. Očekivano, Mesi je uzeo loptu i loše je izveo prekid. Umesto u okvir gola, lopta je završila na tribinama i tamo je pogodila jednu djevojčicu koja je ubrzo počela da plače. "Nije ti ništa, sve je okej, Mesi ti je dao loptu", čuje se na snimku muški glas koji pokušava da utješi dijete.

Vjerovatno će ovaj snimak stići i do ljudi iz Intera i samog Mesija, ukoliko se to dogodi, velika je vjerovatnoća da će pokušati da im se iskupe na neki način u vidu nekog poklona ili znaka pažnje. Djeluje da je djevojčica dobro i da je sve prošlo u najboljem redu.

Što se meča tiče u prvom poluvremenu dominirao je Suarez koji je dao dva gola i asistirao Tejloru za treći, dok je Mesi preuzeo kontrolu u drugom. Prvo dao gol za 4:0, pa mu je onda upravo Urugvajac asistirao za peti pogodak koji je stavio tačku. Poslije tri odigrana kola tim iz Majamija ima sedam bodova, upisao je dvije pobjede i remi. Mesi je za sada najbolji strijelac sa tri gola, po dva imaju Suarez, Joveljić, Benteke...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC