• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Je li sve gotovo u Italiji? Čeka se samo zvanična potvrda da je Inter novi šampion!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Teško je vjerovati, praktično nemoguće, da "nerazuri" mogu da ispuste 15 bodova prednosti u preostalih 11 kola Serije A.

 Inter, Lautaro Martinez, Kristijan Aslani Izvor: Spada / LaPresse / Profimedia

Inter je rutinski slavio protiv Đenove 2:1 (2:0) i stigao do devete uzastopne pobjede u Seriji A, čime je najbližem pratiocu Juventusu pobjegao na ogromnih 15 bodova prednosti, a Milanu 16.

"Stara dama" doživjela je poraz od Napolija, čime su "nerazuri" dobili šansu da u posljednjem meču 27. kola steknu praktično nedostižnu prednost, a upravo je to tim Simonea Inzagija i učinio.

Bilo je ovo veče kada najbolji strijelac lige Lautaro Martinez nije pogađao (ostao na 23 gola), ali zato jesu igrači koji ove sezone nisu uspjeli da postignu niti jedan gol. Pogodak za vođstvo tima iz Milana postigao je Kristjan Aslani, da bi nakon gola Albanca dosuđen penal za domaće, i to poslije prekršaja nad Nikolom Barelom. Prepustio je Lautaro Martinez izvođenje penala Aleksisu Sančezu, koji je takođe do večeras pored svog imena imao nulu u rubrici postignuti golovi, a Čileanac je prihvatio ovaj poklon i zakucao loptu sa "kreča" za 2:0.

Dobru igru Đenova je krunisala golom Vaskesa u 53. minutu, ali nije imala snage da se potpuno vrati u meč, te je ostalo 2:1.

Inter je sa 19 trofeja u Seriji A trenutno izjednačen sa gradskim rivalom Milanom, ali nema sumnje da će Simoneov tim ove sezone doći do jubilarnog 20. "skudeta". Neprikosnoven na prvom mjestu je Juventus sa 36 pehara u domaćem prvenstvu.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC