• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijemci dobili bitku za Aleksandra Pavlovića: Piksi slao delegaciju u Minhen, sad dobio hladan tuš!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aleksandar Pavlović je razgovarao sa delegacijom FSS, ali po svemu sudeći ti razgovori nisu urodili plodom.

 Njemački Bild - Aleksandar Pavlović će igrati za Njemačku Izvor: Profimedia/IMAGO

Njemački "Bild" donosi jako, jako loše vijesti za Srbiju! Uspeo je Dragan Stojković Piksi zajedno sa Fudbalskim savezom Srbije da privoli Lazara Samardžića da zaigra za "orlove", ali po svemu sudeći Aleksandar Pavlović će zaigrati za nacionalni tim Njemačke

Kako javlja najpoznatiji nemački tabloid selektor "pancera" Julijan Nagelsman planira da pozove Pavlovića i nacionalni tim već u martu za prijateljske mečeve sa Francuskom i Holandijom, a u tome mu pomažu Pavlovićevi saigrači iz Bajerna koji ga nagovaraju da poziv i prihvati. On je već igrao za mlađe selekcije Njemačke, ali za seniorski tim nema nastup.

"Trenutno stanje je takvo da će Aleksandar Pavlović ovog mjeseca dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije. Razlozi zašto je Julijan Nagelsman odlučio da ga pozove su fenomenalne igre u dresu Bajerna, ali i činjenica da Srbija pokušava da ga nagovori da igra za njih i da bude dio tima koji će da igra na Evropskom prvenstvu", piše Bild.

Ukoliko ovaj poziv prihvati Pavlović bi trebalo da debituje 23. marta u meču sa Francuskom, a zatim bi tri dana kasnije vjerovatno Nagelsman planirao da ga ubaci u igru i protiv Holandije.

"Svako za sebe donosi takve odluke. Ali, ako bih morao da mu dam savjet, ja bih na njegovom mjestu odabrao Njemačku. Veliki sam Aleksov fan. Trenutno igra sa dosta slobode, a to je i za mene zaista sjajno. Zabavno je videti kako uživa u svakoj sekundi na terenu", rekao je Leon Gorecka.

Ove sezone je Pavlović odigrao 14 utakmica za Bajern, a postigao je dva gola i upisao je dvije asistencije na meču, a vidjećemo da li će FSS ipak uspjeti da ga ubijedi da obuče dres Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC