• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Njemačke poziva Aleksandra Pavlovića u A selekciju "pancera"?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Pavlović mogao bi da dobije poziv seniorske reprezentacije Njemačke za predstojeće utakmice.

 Aleksandar Pavlovic dobija poziv reprezentacije Njemacke Izvor: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović (19) igraće za reprezentaciju Njemačke, a ne za Srbiju! To su najnovije informacije koje stižu od strane njemačkog Florijana Pletenberga koji radi za tamošnji "Skaj Sport". Navodno se selektor Julijan Nagelsman predomislio i postoji velika vjerovatnoća da će ga uvrstiti u seniorski tim.

Prvenstveno su se pojavile informacije da neće igrati na mečevima protiv Francuske i Holandije i da će ga selektor Di Salvo pozvati da igra za selekciju do 21 godina. Izgleda da su se stvari od tada promijenile. "Nagelsman razmatra da ga pozove za martovske mečeve, ali konačna odluka nije donijeta. Di Salvo ga je zvao više puta i on bi prihvatio i njegov poziv. Fudbalski savez Srbije i dalje stvara pritisak", napisao je Pletenberg na Tviteru.

Poslije svih spekulacija oglasio se i Krisof Frojnd, sportski direktor minhenskog Bajerna za koji Aleksandar igla. "Mislim da nas selektor Nagelsman prati pomno. Veliki sam fan Pavlovića. Nema šanse da će ga zaobići ako mogu da imaju igrača kakav je on", rekao je Kristof za nemački "Skaj Sport".

FSS ne odustaje, nije tajna da ga žele u dresu "orlova", ali informacije koje stižu iz Njemačke govore suprotno. Sve su manje šanse da se to zaista dogodi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC