• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Pavlović bez poziva u reprezentaciju Njemačke! Da li je ovo znak koji je Piksi čekao?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Pavlović neće dobiti poziv za seniorsku reprezentaciju Njemačke, da li je ovo znak koji je Piksi čekao?

 Aleksandar Pavlovic nece dobit poziv Njemacke znak za Piksija Izvor: Profimedia/IMAGO

Aleksandar Pavlović može da igra za Srbiju, da li je ovo znak koji je čekao Piksi? Prema posljednjim informacijama koje stižu iz Njemačke on neće dobiti poziv selektora Julijana Nagelsmana i neće se naći u seniorskoj reprezentaciji u ovom momentu. Planovi koje imaju za njega su drugačiji i sve ovo mogla bi da bude sjajna vijest za Dragana Stojkovića.

Kako se navodi u tamošnjim medijima plan Fudbalskog saveza Njemačke je da Pavlović prvo stekne iskustvo u mlađim selekcijama i sprema se poziv za selekciju do 21 godine. Selektor Antonio Di Salvio pozvaće ga za mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mlade i mečeve protiv Izraela i tzv. Kosova. Sada je sve na njemu, posebno ako se umiješa i FSS.

Aleksandar je rođen u Minhenu 3. maja 2004. godine i ove sezone pruža odlične partije u dresu Bajerna. Na 11 mečeva postigao je 2 gola i upisao 2 asistencije u Bundesligi. Nametnuo se treneru Tomasu Tuhelu i pokazao kakav talenat posjeduje. Igra u veznom redu i ima ugovor sa klubom do 2027. godine. Trenutna vrijednost, prema portalu "Transfermarkt", je dva miliona evra.

Srbiju u martu čekaju dvije prijateljske utakmice, sa Rusijom i Kiprom, pa onda pred sam početak Evropskog prvenstva igra sa Austrijom i Švedskom. Hoće li se Pavlović naći na nekom od tih spiskova? Bilo bi lijepo...

Podsjećanja radi, "orlovi" su u grupi sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske i prvi meč na EURO 2024 igraju protiv Engleza 16. juna. Četiri dana kasnije na programu je duel sa Slovencima, pa onda 25. juna igraju sa Dancima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC