• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović ipak neće igrati za Srbiju? Stigle loše vijesti za Piksija iz Njemačke

Aleksandar Pavlović bliži je odluci da zaigra za reprezentaciju Njemačke nego Srbije.

 Srbija ostaje bez Pavlovića Izvor: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović (19) bliži je da zaigra za reprezentaciju Njemačke nego Srbije. Tako tvrdi novinar Florijan Pletenberg iz njemačkog "Skaj sporta" koji otkriva najnovija dešavanja u vezi supertalentovanog fudbalera koji će tek u maj napuniti 20 godina. On definitivno neće dobiti poziv selektora seniorskog tima Julijana Nagelsmana.

Prema navodima novinara Nagelsman ne planira da ga zove za mečeve sa Francuskom i Holandijom, ali prati njegov razvoj za budućnost. To ujedno znači i da se neće naći na spisku za predtsojeće Evropsko prvenstvo i da je plan za seniorski tim u budućnosti, ne sada.

To može da bude dobra vijest za Piksija i "orlove", ali je druga informacija da će dobiti poziv za reprezentaciju do 21 godine za mečeve sa tzv. Kosovom i Izraelom. Iako po godinama može da igra za selekciju do 20 godina, ali selektor Di Salvo želi da igra sa starijima. "Pavlović je srećan i ponosan i želi da prihvati taj poziv kako bi se preporučio Nagelsmanu", piše Pletenberg.

FSS ga želi i to nije tajna, selektor Stojković i direktor Stevan Stojanović bili su u Minhenu i razgovarali su sa roditeljima mladog veznog fudbalera koji je takođe bio prisutan.

"Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko mjeseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obje strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Prije svega bih želio i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumijevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno vjerujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije. I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Njemačkoj. Imamo apsolutno razumijevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i vidjećemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspjeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije“, rekao je direktor A tima Stevan Stojanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC