• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi ne odustaje od Pavlovića: Sve otkriveno, ovo je plan Srbije za bisera Bajerna!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Pavlović i dalje nije rekao ne Srbiji, a selektor Dragan Stojković pokušava da ga ubijedi da izabere dres "orlova".

 Dragan Stojković ubjeđuje Aleksandra Pavlovića da igra za Srbiju Izvor: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak kandidata za prijateljske mečeve Srbije sa Rusijom i Kiprom 21. i 25. marta, a na njima nije bilo mladog Aleksandra Pavlovića. Vezista minhenskog Bajerna je zaigrao za mlađe selekcije Njemačke, ali ipak ništa nije gotovo!

Fudbalski savez Srbije je otkrio da je delegacija Fudbalskog saveza Srbije predvođena direktorom A tima Stevanom Stojanovićem bila u Minhenu i održala važne razgovore sa roditeljima mladog veznog fudbalera. Sam Pavlović je bio tu, a ostaje nada da će i on kao Lazar Samardžić na kraju izabrati Srbiju. 

"Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko mjeseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obje strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Prije svega bih želio i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumijevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno vjerujem da su prepoznali najbolju namjeru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije. I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Njemačkoj. Imamo apsolutno razumijevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i vidjećemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspjeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije“, rekao je direktor A tima Stevan Stojanović.

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC