• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ostaje bez supertalentovanog igrača! Piksi se nada, a iz Bajerna stižu loše vijesti

Aleksandar Pavlović po svemu sudeći zaigraće za Njemačku.

 Aleksandar Pavlović na pragu reprezentacije Njemačke Izvor: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović u martu puni 20 godina i o njemu se već priča širom Evrope. Igra odlično u Bajernu ove sezone, na devet mečeva u Bundesligi dao je dva gola, uz dvije asistencije i pokazao da nije slučajno dobio šansu u redovima njemačkog giganta. Pošto je rođen u Minhenu ima izbor između toga za koju reprezentaciju će da igra.

Kako stvari stoje to će biti Njemačka, selekcija čije sve mlađe kategorije je prošao. Da su stvari blizu govore i riječi predsjednika Bavaraca Herberta Hajnera.

"Srećan sam što se dobro razvija. Dobio je šansu i koristi je na najbolji mogući način. Miran je sa loptom, ima dobru viziju i sve to pokazuje da smo sposobni da razvijamo igrače iz naše akademije. Ukoliko nastavi ovako sigurno će dobiti šansu u reprezentaciji. Vidjećemo hoće li se to desiti prije Evropskog prvenstva", rekao je Hajner za nemački "Skaj".

Ostao je tajanstven na pitanje o tome da li postoje kontakti između selektora Julijana Nagelsmana i Bajerna ili Pavlovića direktno u vezi nastupa za nacionalni tim. "Ne bih da pričam o toj temi", kratko je odgovorio Hajner.

Nije tajna da i Srbija želi Pavlovića i da bi Dragan Stojković i čelnici FSS voljeli da ga vide u dresu "orlova". Međutim, izgleda da od toga neće biti ništa i da će on ipak igrati za Njemačku. Sa Lazarom Samardžićem je uspjelo, a ostaje da se vidi hoće li Piksi uspjeti da promijeni i Pavlovićevo mišljenje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC