• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama na treningu Reala, teška povreda i suze: Karijera jednog od najboljih na svijetu je pod znakom pitanja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tibo Kurtoa zaista nema sreće...

 Tibo Kurtoa opet se povrijedio Izvor: Oscar J Barroso/AFP7/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Grozne vijesti dolaze iz Madrida! "Marka" javlja da je Tibo Kurtoa napustio trenig Reala u suzama i da je po svemu sudeći pokidao meniskus koljena! Jedan od najboljih golmana svijeta je pojačao Real Madrida 2018. godine kada je stigao iz Čelsija, a do sada je odigrao 230 mečeva u dresu "kraljevskog kluba". On je na početku sezone u avgustu pokidao prednji ukršteni ligament lijevog koljena, a sada je izgleda stradalo desno.

Taman kada se Belgijanac vratio treninzima desio mu se novi peh. Još dugo se nije planirao njegov povratak, ali sada je u procesu oporavka izgleda povrijedio drugo koljeno što bi moglo da mu ugrozi i nastavak karijere.

Real Madrid je takođe u ogromnom problemu jer je Kurtoa jedan od ključnih igrača tima. Ove sezone su ga među stativama mijenjali pozajmljeni Kepa Arizabalaga, kao i Ukrajinac Andrej Lunjin, ali oni ipak nisu takva klasa kao Kurtoa. Takođe Belgija je ostala sasvim sigurno bez prvog čuvara mreže za Evropskog prvenstvu. Vidjećemo za koga će se selektor Tedesko odlučiti među stativama, pošto su priliku dobijali Koen Kastels, Matc Sels, a sada su pozive dobili i Arno Bodar i Tomas Kaminski. Simon Minjole još brani, mada se povukao iz reprezentacije, pa bi možda mogao ponovo da se reaktivira sa 36 godina. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Boze mili, pa koga ce nego Svilara iz Rome. Toliko pompe oko njega i igranja za Belgiju i na kraju zaboravite da ga spomenete kap potencijalnog naslijednika.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC