• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kim Kardašijan navija protiv Srbije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Na meču reprezentacija Srbije i Engleske, Kim Kardašijan će biti protiv srpske selekcije.

 Kim Kardašijan će gledati meč Srbija - Engleska Izvor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardašijan isplanirala je posjetu Njemačkoj tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, a razlog je podrška koju njena djeca žele da pruže fudbalerima reprezentacije Engleske! Prethodnih mjeseci Kim je nekoliko puta vodila klince na mečeve Premijer lige, jedan od omiljenih igrača im je engleski reprezentativac Bukajo Saka, a mediji iz Britanije tvrde da će njemu i saigračima pružati podršku na velikom takmičenju. To znači i da će Kim Kardašijan navijati protiv Srbije!

Podsjećamo, reprezentacija Srbije će u grupnoj fazi Evropskog prvenstva prvi meč odigrati baš protiv Engleske. Taj meč na programu je 16. juna od 21:00, na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu. Izvori britanskih medija tvrde da je Kim Kardašijan nabavila ulaznice za taj meč, ali i za okršaj Španije i Hrvatske koji je na programu dan ranije - tu se ne zna za koga će navijati zajedno sa svojim sinovima.

U planu Kim Kardašijan je da posmatra barem jedan meč portugalske reprezentacije, pošto je želja njenih sinova da gledaju i upoznaju Kristijana Ronalda. jedan od najboljih fudbalera svih vremena privlačiće mnogo pažnje tokom čitavog turnira, ali jasno je da će Kim Kardašijan kao veoma uticajna osoba na društvenim mrežama imati protekciju ukoliko bude prilike da njena djeca upoznaju Portugalca.

Navodno, starleta je odvojila budžet od čak 235.000 evra za posjetu Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Očekuje se da zajedno sa dvojicom sinova Kim dugo ostane u Njemačkoj i isprati mnogo više od dva fudbalska meča. Razlog za to su dječaci koji su potpuno opčinjeni fudbalom i koji su je tokom prethodnih godina "natjerali" da se pojavi na nekim od najvećih evropskih stadiona. Ne samo to, porodica Kardašijan će evropsku turneju nastaviti u Parizu, gdje će gledati takmičenja na Olimpijskim igrama. Ovako izgleda Kim Kardašijan:

Ipak, dolasku na meč Engleske i Srbije nisu su obradovali navijači Engleske! U tamošnjoj javnosti provejava sumnja da je Kim baksuzna i da uglavnom ne donosi sreću timovima za koje nastupa. "Prokletstvo Kim Kardašijan", kako engleski fudbalski navijači nazivaju ovaj fenomen, prethodne sezone osetio je Arsenal. tim Mikela Arteta upao je u krizu nakon što je starleta jermenskog porijekla posjetila Etihad, a Mančester siti je sezonu završio sa šampionskom titulom u rukama iako se tim iz Londona dugo nalazio na vrhu tabele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC