• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dočekala dobru vijest o Baharu: Ako se obistini, uštediće milione na njemu

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda "navija" da Barak Bahar postane novi selektor Izraela jer će tako prestati da ga plaća.

 Barak Bahar kandidat za selektora Izraela Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je zimus smijenila Baraka Bahara, ali će nastaviti da ga plaća (i to ozbiljan novac) sve dok izraelski trener ne pronađe novu sredinu. Bilo je spekulacija da će se vratiti u Makabi iz Haife, potom se spominjao i kao najozbiljniji kandidat za trenera Olimpijakosa, ali prema posljednjim informacijama ipak će u selektorske vode!

Uticajni izraelski portal "One" objavio je da će Barak Bahar postati novi selektor Izraela jer je prvi kandidat da naslijedi Alona Hazanu. Očekuje se da će Izraelci svakog trenutka smijeniti selektora zbog debakla u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Islanda (4:1), a i ranije se već Bahar spominjao kao njegov potencijalni nasljednik. Vjeruju u Savezu da je sada pravi trenutak, pošto je najbolji izraelski trener slobodan i žele da reaguju prije nego što bude kasno.

Ukoliko postane selektor Izraela, Crvena zvezda će prestati da plaća Bahara (godišnja plata od 1,2 miliona evra), što je svakako povoljna okolnost kada se uzme u obzir da je bilo prijetnji i tužbama, koje doduše doskorašnji šef srpskog šampiona nije nijednom zvanično potvrdio.

Nedavno je boravio u Beogradu gdje se nije sastao sa čelnicima Crvene zvezde, nego je putovao sa košarkašima Makabija kako bi završio privatne obaveze, a mnogi misle da je "skoknuo" i do Mađarske gdje je Izrael igrao meč baraža protiv Islanda i nije se proslavio. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC