• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki na prijateljskom ručku, a Bahar zaobišao Marakanu: Bivši trener Zvezde u Beogradu, ali ne i u klubu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izraelac je doputovao u Srbiju, ali nije htio u Ljutice Bogdana, na bivše radno mjesto

 Barak Bahar u Beogradu nije posjetio Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Čelnici FK Crvena zvezda bili su sa Dejanom Stankovićem na prijateljskom ručku, ali sa Barakom Baharom je susret izostao. Iako je Izraelac došao ove nedjelje u Beograd sa Makabijem zbog privatnih razloga, on nije posjetio "Marakanu" i doskorašnje saradnike.

Prema pisanju izraelskih medija, Bahar je tužio crveno-bijele poslije neuspješne epizode i dobijenog otkaza na "Marakani". Navedeno je da je uz advokata Morana Meirija podnio tužbu kao i svi njegovi saradnici i da traže isplatu plata i za tri godine unaprijed.

Predsjednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović uzvratio je da se Izraelcu ne duguje ni evro.

"Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog mjeseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smijene tenera i stvarno ne razumijem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub", naglasio je Mijailović.

Poslije svega, sigurno ostaje gorak ukus u ustima na obje strane - Zvezdi jer je precijenila trenerski kvalitet Izraelca i dala mu u ruke tim sa obezbijeđenim mjestom u Ligu šampiona, sa kojim je on završio polusezonu na drugom mjestu Superlige, iza Partizana i sa tri poraza u domaćem prvenstvu. Razlaz dvije strane nikoga nije iznenadio, a povratkom Vladana Milojevića Zvezda je stabilizovala igre i rezultate i ovog mjeseca se vratila na prvo mjesto tabele, na kojem sada ima četiri boda više od crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC