• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ i Čukarički prekinuli saradnju: Ognjen demantovao da je završio karijeru

Autor Haris Krhalić

Ognjen Vranješ više nije fudbaler Čukaričkog.

 Ognjen Vranješ Izvor: MN PRESS

Ognjen Vranješ i Čukarički su sporazumno raskinuli ugovor, potvrdili su iz kluba.

Iskusni štoper je poslije 17 odigranih mečeva sada već bivši član ekipe sa Banovog brda. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i učesnik Mundijala u Brazilu 2014. godine želio je da se oglasi tim povodom.

"Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovdje do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumijevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga", kazao je Ognjen Vranješ, koji je potom nastavio:

"Imam samo riječi hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Rijetko gdje sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, vjerujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovdje kao igrač, nikad se ne zna", dodao je Vranješ.

Pored toga, Vranješ je i demantovao glasine da je završio karijeru.

"Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gdje će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača", zaključio je Vranješ.

Podsjetimo, štoper rođen u Banjaluci 1989. godine poslije nastupa u mlađim kategorijama i prvom timu Borca, igrao je još za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, atinski AEK, Anderleht, Šarlroa i Hatajspor.

Bio je član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, potom i seniorski reprezentativac ove zemlje, za koju je nastupao 38 puta, bio je i učesnik Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

"Fudbalski klub Čukarički želi da se zahvali Vranješu za sve što je učinio za klub i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere. Ognjen će uvijek biti rado viđen gost na utakmicama svog Čukaričkog", poručili su kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Samo borac

Dodji u Borac na ljeto Banja Luka te čeka...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC