• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepšu voditeljku otjerali iz se*s kluba: Prekršila najvažnije pravilo, za sve krivi svog muža!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kada su Diletu Leotu vidjeli, nisu joj dali ni da priviri.

 Dileta Leota i Loris Karijus nisu mogli da uđu u noćni klub Izvor: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Najljepša italijanska voditeljka Dileta Leota i njen suprug, golman Njukasla Loris Karijus, pokušali su da uđu u jedan poznati noćni klub u Berlinu, ali im je to bilo zabranjeno. Vjerenici su se provodili na odmoru u glavnom gradu Njemačke i pokušali su da provedu noć u čuvenom klubu "Berghajn", poznatom po svojim se*s žurkama. Međutim, obezbjeđenje ih je "brutalno" odbilo, kako piše Bild.

Prema navodima tog njemačkog medija, Leota je rekla prijateljici: "Znaš, Danijela, bila sam u Berlinu i znaš da sam ti rekla da sam zaista željela da idem u Berghajn, čuveni noćni klub u kojem je, bez obzira na sve, veoma striktna kontrola. Došla sam ispred ulaza u divnom kaputu, žutom sa resama, raširila sam osmijeh i rekla sam 'Ćao'. Ali, ljudi, nikad me niko nije 'šutnuo' kao tada", rekla je Italijanka.

Pravila kluba "Berghajn su - tamna odjeća, komforna garderoba, ulazak između ponoći i dva sata ujutru i zabranjeno je biti 'previše pijan'". I turistički sajtovi preporučuju onima koji planiraju put u Berlin da će prije ući u Berghajn ako budu obučeni u tamnu odjeću, a ne onako kako je Dileta Leota mislila da uđe.

Doduše, voditeljka tvrdi da nije u njoj bio problem. "Loris je napravio grešku, između ostalog, jer me je tjerao da prva pokušam da uđem. Djevojke uglavnom imaju više šanse. I pogledali su me, pa samo odmahnuli glavom."

Interesantno je i to da je u Berghajnu zabranjeno korišćenje mobilnih telefona i da su svi posjetioci učtivo zamoljeni da ih predaju na ulazi. Ipak, njih dvoje su se svakako lijepo proveli na mini-odmoru, što je ona potvrdila i objavom na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je napisala: "Mnogo zabave, ljubavi i predivnih tetovaža u Berlinu."

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC