• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 partizan vozdovac uzivo prenos arenasport livestream kup srbije
 partizan vozdovac uzivo prenos arenasport livestream kup srbije

Partizan preživio penale u Humskoj! Crno-bijeli se kockali, Jovanović spasio sezonu!

Golman Jovanović ponovo postao heroj Partizana.

 partizan vozdovac uzivo prenos arenasport livestream kup srbije  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana uspheli su da se domognu polufinala Kupa Srbije, ali su to uradili mnogo teže nego što se očekivalo. Navijači koji su stigli u Humsku da gledaju meč Partizana i Voždovca imali su priliku da nakon više od 90 minuta fudbala vide i veoma neizvhesnu penal-seriju koju je odlučio Aleksandar Jovanović. Na kraju Partizan - Voždovac 1:1 (penalima 4:3).

Crno-bijeli su do prednosti došli preko Sameda Baždara, u posljednjim sekundama prvog dijela igre, kada je izašao oči u oči sa golmanom i savladao Marka Gudžulića. Bio je to rezultat na poluvremenu, a nastavak je donio nešto više uzbuđenja. Prvo je VAR soba uticala na sudiju da dosudi penal za goste zbog igranja rukom Nemanje Nikolića, a onda je Aleksandar Jovanović zaustavio udarac Džujniora Flemingsa sa bijele tačke. Bio je to samo uvod u ono što nas čeka.

Stefan Pirgić je iskoristio smušenost u odbrani Partizana i sjajno pogodio u 89. minutu meča, a već tada bilo je jasno da su ogromne šanse da vidimo penale u Humskoj. Partizan je pokušavao u nadoknadi, ali je do polufinala Kupa stigao tek nakon udaraca sa bijele tačke. Jovanović je u prvoj seriji zaustavio udarac Neškovića, a u petoj seriji udarac Pirgića, pa su četiri pogođena penala crno-bijelih bila dovoljna za prolaz.

17:10

KRAJ MEČA - 1:1 (4:3 penalima)!

Fudbaleri Partizana bolje su izvodili penale od igrača Voždovca. Crno-beli su bili precizni u sve četiri serije, kada su golmana Gudžulića matirali Janković, Nikolić, Antić i Zahid. Ipak, heroj današnje pobede je Aleksandar Jovanović, koji je u regularnom delu meča zaustavio penal Džuniora Flemingsa, a u penal-seriji udarce Mihajla Neškovića i Stefana Pirgića.

17:08

Penali - 4:3!

Stefan Pirgić je uzeo penal koji je morao da pogodi, ali je Aleksandar Jovanović uspeo da zaustavi udarac iako je delovalo da je već pao.

17:07

Penali - 4:3!

Gajas Zahid, rutinski, za novu prednost Partizana.

17:07

Penali - 3:3!

Drugi put danas oči u oču Flemings i Jovanović, a ovog puta više sreće za fudbalera Voždovca. Golman Partizana ga je opet pročitao, ali se lopta izmigoljila u mrežu. 

17:06

Penali - 3:2!

Blizu je bio mladi Gudžulić, ali je Nikola Antić uspeo da psotigne pogodak sa bele tačke i sačuva prednost Partizana!

17:04

Penali - 2:2!

Bogdan Petrović je treći izvođač za Voždovac, a njegov penal verovatno je i najbolji koji smo danas videli. Jovanović je pogodio stranu i nije imao šanse.

17:04

Penali - 2:1!

Nemanja Nikolić je uzeo loptu, rutinski pogodio mesto koje je želeo i doneo prednost Partizanu!

17:03

Penali - 1:1!

Veoma siguran je Vukašin Đurđević, koji postiže prvi gol sa bele tačke za Voždovac.

17:02

Penali - 1:0!

Prvi izvođač penala za Partizan bio je rezervista Aleksa Janković i on je uspeo da postigne pogodak. Crno-beli su bliži prolasku u polufinale.

17:02

Penali - 0:0!

Voždovac je prvi šutirao u penal seriji, ali Nešković nije uspeo da pogodi mrežu. aleksandar Jovanović brani drugi penal danas, nakon što je zaustavio udarac Flemingsa.

17:00

Gol Pirgića!

Ovako je Voždovac stigao do izjednačenja u samom finišu meča:

Drugi gol na meču četvrtfinala Kupa Srbije.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:57

KRAJ MEČA - 1:1!

Završen je susret Partizana i Voždovca, ali samo onaj deo kada se igrao fudbal. Sada ćemo gledati penale, koji će odlučiti putnika u polufinale Kupa Srbije.

16:50

Još pet minuta!

Fudbaleri Partizana i Voždovca imaju još pet minuta da reše meč pre nego što se pristupi penalima koji će odlučiti učesnika polufinala Kupa Srbije!

16:49

89. minut - GOL, Pirgić!

Kakav šok za fudbalere Partizana! Stefan Pirgić postiže gol u 89. minutu i meč vodi ka penali!

16:47

87. minut - Još dve izmene Partizana!

Umesto Kalulua i Ovusua na terenu su Šćekić i Janković.

16:44

84. minut - Nema penala!

Tražili su kazneni udarac igrači Partizana, ali glavni arbitar meča nije pokazao na belu tačku. Ovgo puta nije intervenisala VAr soba, pa utakmica može da se nastavi. Ostalo je još malo više od pet minuta plus nadoknada do kraja susreta.

Izvor: MN PRESS

16:32

72. minut - Izmena!

Umesto Baždara, strelca jedinog gola, na terenu je Goh. Partizan još jednom menja formaciju, sada će Nemanja Nikolić koji je malopre "skrivio" penal biti jedini napadač.

16:31

70. minut - Jovanović, 1:0!

Dosuđen je penal za voždovac, ali ga je Flemings užasno izveo. Šutirao je po zemlji, okliznuo se prilikom udarca, a Aleksandar Jovanović je sačekao loptu i lako je prihvatio u naručje. Golman Partizana još jednom je sačuvao svoj tim ove sezone.

16:27

67. minut - Penal?!

Fudbaleri Voždovca tražili su kazneni udarac, ali je glavni arbitar meča pokazao da je Flemings igrao rukom pred golom Partizana. Nakon gledanja snimka sudije u VAR sobi ubedile su arbitra da i on pogleda snimak pre nego što donese odluku o ovoj situaciji.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

16:24

64. minut - Poslednja izmena Voždovca!

Umesto Vujanovića na terenu je Kolarević, a to znači da je Voždovac potrošio svih pet promena na ovom meču.

16:19

59. minut - Izmene u Partizanu!

Umesto Natha i Severine na terenu su Zahid i Nikolić. To su prve promene koje je Igor Duljaj napravio na današnjoj utakmici.

16:15

54. minut - Tri izmene Voždovca!

Na teren će Flemings umesto Vilke, Nešković umesto Pavlovića i Petrović umesto Teodorovića. Više Voždovac nema šta da čeka, pa mora da se krene na sve ili ništa. Ovo je ofanzivniji tim gostiju.

16:11

51. minut - Prva izmena!

Umesto Savića koji se požalio na povredu sada je na terenu vukašin Đurđević. On će verovatno igrati kao desni bek, dok će Krpić biti jedan od dvojice štopera.

16:06

46. minut - Nastavljamo!

Malo je potrajala pauza između dva dela igre, ali sada ponovo pratimo meč u Humskoj. Partizan iz prvog perioda ima prednost od jednog gola, pošto je Samed Baždar zatresao mrežu u poslednjim sekundama pred poluvreme.

16:00

Gol Baždara!

Pogledajte pogodak kojim je Partizan stigao do prednosti:

Prvi gol na meču četvrtfinala Kupa Srbije.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

15:49

Poluvreme - 1:0!

Još jednom je Partizan u odigrao prvi deo meča ispod očekivanja, ali smo u poslednjih nekoliko minuta videli tri odlične prilike za crno-bele. Poslednju od njih iskoristio je Samed Baždar, strelac jedinog gola u prvom delu susreta.

15:48

47. minut - GOL, Baždar, 1:0!

U poslednjim sekundama prvog dela meča Samed Baždar nastavlja da muči protivničke golmane. "otresao" je Savića u duelu, a zatim rutinski poslao loptu pored Gudžulića, nije imao nikakve šanse. Partizan će imati prednost na poluvremenu!

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

15:44

43. minut - Dve velike šanse, 0:0!

Fatnastične prilike Partizan je propustio u samom finišu prvgo dela meča. PRvo je Aldo Kalulu izašao sam ispred Gudžulića, koji je glavom zaustavio njegov udarac i loptu poslao u korner. Nakon centaršuta bibarsa Natha probao je Aleksandar Filipović, ali su Aleksandar Lukić i Marko Gudžulić zajedničkim snagama zaustavili udarac.

15:42

41. minut - Severina, 0:0!

Prošla je ta lopta metar pored stative gola Voždovca nakon udarca Ksandera Severine, ali vredno je pomena prvi deo meča u Humskoj nije preterano sadržajan. I dalje nema udarca u okvir gola...

15:32

31. minut - Još nema šansi, 0:0!

Igra se više od pola sata u Humskoj, a i dalje nismo videli udarac u okvir gola. 

15:25

24. minut - Pauza zbog vrućine!

Iako je tek 10. april, ova godina je izuzetno topla u Srbiji. Poslednjih dana emperature su redovno iznad 20 stepeni, a 15:00 časova nije idealno vreme za početak fudbalske utakmice. Glavni arbitar meča odredio je zato kratku pauzu, tokom koje su igrači imali priliku da se osveže.

Izvor: MN PRESS

15:20

Dresovi!

Zanimljivo, iako je Partizan domaćin na ovom meču, crno-beli ne koriste svoju karakterističnu crno-belu garnituru. Voždovac danas igra u potpuno beloj opremi, dok Partizan igra u teget dresova. Praktično, sve je isto kao početkom aprila na ligaškom meču Voždovca i Partizana, kada su "zmajevi" imali ulogu domaćina.

15:17

16. minut - Preživeo Partizan, 0:0!

Vukli su kontru Pavlović i Teodorović nakon velike greške Svetozara Markovića, ali nisu uspeli bolje da organizuju napad. U nastavku akcije je vujanović dva puta mučio crno-bele sa desnog boka, prvo pokušajem centaršuta, a zatim i asistencijom u kazneni prostor. Ipak, Partizan se nekako odbrani i pored nekoliko smušenih reakcija u nizu.

15:14

13. minut - Baždar, 0:0!

Moraćemo iz još nekog ugla da vidimo šta je Samed Baždar uradio u ovoj situaciji. Istrčao je sam pred Gudžulića, predriblao mladog golmana gostiju, a kada je ostao ispred praznog gola sapleo se i pao. Glavni arbitar nije ni pomislio na penal, Baždar se uopšte nije žalio niti tražio da se dosudi jedanaesterac, ali je nejasno kako mladi ofanzivac nije zatresao mrežu ovom prilikom.

15:11

10. minut - Bez šansi, 0:0!

Pomalo neočekivano, fudbaler voždovca su preuzeli kontrolu nad loptom u prvim minutima meča na stadionu Partizana. Kao da je crno-belima potrebno malo vremena da se oslobode pritiska.

15:01

1. minut - Počinjemo!

Voždovac je imao prvi napad na ovom susretu, ali nisu uspeli da ugroze Aleksandra Jovanovića. 

14:55

Deca sa Kosova i Metohije!

Glavni arbitar meča Ivan Stamenković izveo je igrače dva tima na teren stadiona u Humskoj, a pre početka utakmice deca sa Kosova i Metohije otpevaće himnu "Bože pravde". Reč je o tridesetak klinaca iz južne srpske pokrajine, koji su ovih dana gosti Partizana.

14:40

Propozicije!

Igra se samo jedan meč, a ukoliko tokom 90 minuta u Humskoj ne bude pobednika odmah se pristupa izvođenju udaraca sa 11 metara. Pobednik ovog meča izboriće mesto u polufinalu Kupa Srbije, a taj meč trebalo bi da bude na programu za dve nedelje - 24. aprila.

Kako sada stvari stoje, finale Kupa Srbije igraće se 23. maja. Navodno, već je odlučeno da domaćin utakmice za trofej bude Loznica, odnosno novoizgrađeni stadion Lagator.

14:30

Užasan niz Voždovca!

Samo nekoliko dana pred početak prolećnog dela sezone Voždovac je ostao bez Marka Savića koji je napustio mesto prvog trenera ekipe. Nasledio ga je Nikola Mitić, a rezultati nisu bili ni približno dobri onima iz jesenjeg dela prvenstva. Pet uzastopnih poraza, dva remija, pa još tri poraza oterali su Voždovac u donji deo tabele i borbu za opstanak koja im predstoji u plej-autu.

14:20

Partizan čeka trofej!

Poslednji put je Partizan osvojio Kup Srbije u sezoni 2018/19 kada je golom Bojana Ostojića na stadionu Rajko Mitić savladao Crvenu zvezdu. Od tada su do pehara stizali Vojvodina - koja je boljim izvođenjem penala nadigrala upravo Partizan, a zatim i Crvena zvezda čak tri puta. Prvi put su Partizan savladali nakon penala, drugi put (2:1) golovima Aleksandra Kataija, a treću put je Aleksandar Pešić bio junak finala protiv Čukaričkog.

14:10

Startne postave!

Partizan: Jovanović - Stojković, Filipović, Marković, Antić - Ovusu, Kastiljo - Severina, Natho, Kalulu - Baždar

Voždovac: Gudžulić - Krpić, Lukić, Savić - Vujanović, Matić, Pavlović, Antonijević - Pirgić, Vilka - Teodorović

13:50

Prethodni meč!

Fudbaleri Partizana i voždovca odlično se poznaju - prethodni meč u prvenstvu odigrali su pre samo nedelju dana. Tačnije, trećeg aprila su crno-beli gostovali na krovu tržnog centra Stadion, a ta utakmica bila je spektakularna. Odlučujući pogodak za 3:2 u korist gostiju postigao je Aranđel Stojković u nadoknadi vremena, nakon što je Voždovac dva puta stizao prednost Partizana. Pogledajte detalje:

13:40

Svi parovi četvrtfinala!

Gledaćemo četiri veoma zanimljiva meča u ovoj fazi Kupa Srbije:

  • Partizan - Voždovac (15:00)
  • Čukarički - Vojvodina (17:00)
  • Crvena zvezda - Vršac (19:00)
  • Radnički Kragujevac - Novi Pazar (četvrtak, 16:00)
13:30

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana i Voždovca igraće prvi meč četvrtfinala Kupa Srbije za ovu sezonu. Crno-beli će biti veliki favoriti na utakmici koja u Humskoj počinje u 15:00, a uz MONDO ćete moći da ispratite tekstualni prenos susreta!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije