• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski velikan kupuje u Crvenoj zvezdi: Isplivao spisak - kreće i po Filipa Milojevića!

Autor Mladen Šolak

Crveno-bijeli će biti pred dilemom, da li se rastati sa golmanom poslije godinu dana?

 Sevilja želi Omrija Glazera iz Crvene zvezde Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Španski list "Marka" objavio je u srijedu da Sevilja hoće golmana Crvene zvezde, Omrija Glazera. Na spisku sportskog direktora Viktora Orte je i kapiten omladinskog tima Bajer Leverkuzena, Filip Milojević (19), Austrijanac srpskog porijekla, visok 191 centimetar, koji će na ljeto postati slobodan igrač. Uz njih dvojicu, Andalužani žele i napadača iz Togoa, Kevina Denkija (23), igrača Serkl Briža, za koga se nagađa da bi mogao u Monako.

Izvor: Gladys Chai von der Laage / imago sportfotodienst / Profimedia

Takođe, očekuju se i odgovori na pitanje ko će otići poslije sezone u kojoj Sevilja nije ostvarila šta je planirala i trenutno je 14. na tabeli Primere, u Ligi šampiona je osvojila samo dva boda u grupnoj fazi, a u Kupu kralja ispala u četvrtfinalu protiv Atletiko Madrida (0:1).

"Viktor Orta je fokusiran na planiranju sljedeće sezone, što će biti naporan posao. Nepoznato je šta će se desiti sa trenerom Kike Sančez Florezom. I sa Serhiom Ramosom i Hesusom Navasom. Klub će osluškivati i razmatrati ponude za važne igrače, ako se pojave. Nema druge opcije. Postoji i veliki broj igrača koji nemaju mjesto u timu i moći će da nađu novu ekipu ili da raskinu ugovor. Ulagaće u vrijedne i kvalitetne igrače, a budžet neće dati mnogo manevarskog prostora. Imaće mali budžet i malo prostora za neuspjeh", navodi španski autor.

Da li će u tom budžetu biti novca koji bi zadovoljio Zvezdu i bio dovoljan da pusti Glazera poslije jedne sezone? Podsjetimo, crveno-bijeli doveli su Izraelca (28) prošlog ljeta za obeštećenje od 1,2 miliona evra i za razliku od svog zemljaka, trenera Baraka Bahara, on jeste opravdao očekivanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC