• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar je zavisnik! Drži kćerku od šest mjeseci, a usred slavlja pokazao porok (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Tužan snimak sa proslave šest mjeseci Nejmarove kćerke, na kome se jasno vidi da je zavisnik od kockanja.

 Nejmar zavisnik o kocki Izvor: Twitter/KyKySZN/Screenshot

Najskuplji fudbaler svih vremena Nejmar ostvario je mnogo toga tokom svoje igračke karijere, ali opet ni blizu onoga što je zaista mogao. Važio je za najvećeg talenta na svijetu, zablistao u verovatno najboljem napadačkom "trozupcu" u Barseloni (MSN) sa Mesijem i Suarezom, ali je po osvajanju Lige šampiona poželio da izađe iz senke Argentinca i za 222 miliona evra otišao je u Pari Sen Žermen.

Već tada, sada već davne 2017. godine, bilo je jasno da Nejmara više "ne zanima" toliko fudbal, a potvrdu toga dobili smo prošlog ljeta kada je u 31. godini otišao u Saudijsku Arabiju, raj za fudbalere koji žele lak novac i ne previše zalaganja. Nažalost, sada ima druge prioritete u životu, a možda i ozbiljan problem sa kockom.

Dobro je poznato da je Nejmar često igrao poker, osvajao je i neke turnire, ali djeluje da je sada već razvio ozbiljnu zavisnost. Tako je na društvenim mrežama zaživio snimak sa proslave njegove kćerke, koja je napunila šest mjeseci, ali Nejmar nije bio previše zainteresovan za to. Dok je zajedno sa svojom bivšom devojkom Brunom Bjankardi pjevao pjesmice kćerki, Nejmar je kraj sebe držao telefon jer je imao bitnija posla.

Ta bitnija posla su "onlajn poker" na koji je Nejmar potpuno "navučen" i zbog kojih nema koncentracije čak ni da uživa sa ćerkicom, što je izuzetno tužno. Pogledajte snimak:


Podsjetimo, Nejmar je saigrač Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u Al Hilalu, a trenutno je van terena zbog teške povrede. Što se tiče njegove veze sa Brunom Bjankardi, njih dvoje nisu više zajedno jer je Nejmar prevario svoju partnerku dok je bila trudna sa njihovom ćerkom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC