• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarac za Hrvate pred EURO 2024: Smijala mu se cijela planeta, a njemu polomili tri rebra

Loše vijesti dobio je Zlatko Dalić pošto je Ante Budimir polomio tri rebra protiv Valensije.

 Ante Budimir slomljena tri rebra Izvor: Jerko Grubisic / imago sportfotodienst / Profimedia

Ante Budimir postao je tragičar Osasune pošto je u 97. minutu meča protiv Valensije očajno izveo jedanaesterac, za koji mnogi kažu da je "najgori penal u istoriji". Ipak, sada stižu informacije da je Budimir igrao ozbiljno povrijeđen pošto su mu na meču protiv "šišmiša" slomljena čak tri rebra, pa ga treba i pohvaliti što je uopšte stisnuo zube i ostao na terenu.

"Tri puta mi se izvinjavao zbog promašenog jedanaesterca, ali ja nemam šta da mu oprostim. Dosad nije promašio ni jedan, ovaj put je došlo do blokade, što je neuobičajeno za njega, ali i glava ponekad utiče", rekao je trener Osasune Jakoba Arasate da bi potom klub objavio loše vijesti.

"Ante Budimir odvezen je zbog povrede u bolnicu u Pamploni nakon utakmice s Valensijom. Pregledom su ustanovljena tri preloma rebara na desnoj strani grudnog koša".

Ovo su naročito loše vijesti i za Zlatka Dalića koji je dva mjeseca pred Evropsko prvenstvo u Njemačkoj počeo da strepi da li će Budimir uopšte biti u stanju da igra. Iako nije redovan u redovima "vatrenih", visoki napadač je ove sezone postigao čak 17 golova u La Ligi i zato ga mnogi vide čak i kao prvog špica reprezentacije, posebno ako Kramarić bude igrao povučenije.

Od napadača, Dalić na raspolaganju ima još tek Bruna Petkovića iz Dinama, koji nije golgeter i više pomaže igrajući okrenut leđima golmanu. Tu su još i Petar Musa (bivši igrač Benfike, sada Dalasa), ali i mladi Dion Beljo (Augzburg) i Matija Frigan (Vesterlo). Prethodno se iz reprezentacije povukao Marko Livaja iz Hajduka nezadovoljan odnosom navijača prema njemu, međutim nadaju se u Hrvatskoj de bi to moglo da se promijeni pred turnir.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC