• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemam ja to šta da komentarišem! Milojević stao u odbranu sudija: I oni su živi ljudi, malo je ružno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vladan MIlojević je istakao da se previše važnosti pridaje delegiranju arbitara za vječiti derbi.

 Vladan Milojević o sudijama Izvor: Youtube/ Crvena zvezda /screenshot

Vladan Milojević je pred 173. vječiti derbi govorio o očekivanjima od ovog meča, komentarima van terena, ali i o komentarima na suđenje tokom cijele ove sezone. Stao je u odbranu sudija i istakao da je mnogo bolje da se sudije u srpskom fudbalu podrže. 

Sudija Pavle Ilić je izabran drugi put zaredom da vodi najveću utakmicu srpskog fudbala, a sa strane Milojevića nije bilo prituži na odabir sudija za ovaj duel. 

"Nemam ja tu šta da komentarišem, ne bavim se tim, još kad bi se time bavio ko će da sudi, šta će da sudi... Ima u klubu organa koji se bave time i postoji puno povjerenje u Fudbalski savez Srbije. Mnogo toga je nepravedno prema tim ljudima, i oni su živi ljudi. Neke naše greške se mnogo manje vide nego njihove. Opet sa druge strane oni su u fokusu. Mislim da svjetla ne treba da budu na njima, sudije treba rasteretiti. Ne samo sutrašnji sudija nego bilo koji, mnogo važnosti pridajemo tome. Kada se to stalno spominje, to bude malo ružno. Imam povjerenja u sve sudije koji sude. Takvi su, kakvi su, naši su i najbolji su. Kao i igrači i treneri i tereni. Mnogo bi više benefita imali kada bismo davali podršku, kada bismo bili više pozitivni nego negativni. Nemam ja tu šta da komentarišem, rekao sam sve", istakao je Milojević. 

On je dodao i da ova utakmica ima poseban značaj, ali se ne slaže da crveno-bijeli imaju poseban prtiisak jer nisu pobijedili na prethodna dva vječita derbija.

"Kod nas se stvorila slika da derbi utakmica ima posebnu draž, to je posebno takmičenje. Na kraju ispadne da neko uzme titulu, a ne pobijedi u derbiju onda bude zašto niste pobijedili, da je ta druga ekipa bolja... To su stvari u koje ne ulazim. Nemamo nikakvo opterećenje. Imamo pravi sportski pritisak, igramo derbije protiv ekipe koju poštujemo. Uvijek imaju respekt od mene kao i sve ekipe", završio je Milojević. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC