• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković progovorio o bolesnom sinu! Vratio se u Mađarsku i otkrio najnovije informacije o Stefanu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Stanković spomenuo je svog bolesnog sina Stefana pred naredni meč Ferencvaroša.

 Dejan Stanković o sinu Stefanu Izvor: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Dejan Stanković prolazi kroz porodične probleme, njegov najstariji sin Stefan hitno je primljen u bolnicu u Italiji. Tamo je sa njim bio i srpski trener koji se prije nekoliko dana vratio u Mađarsku kako bi vodio Ferencvaroš sa klupe u završnici sezone. Mnogi su shvatili to kao dobar znak.

Nije još uvijek poznato šta se tačno dešava sa Stefanom i zbog čega je u bolnici, ali je Dejan dao neke ohrabrujuće informacije pred naredni meč mađarskog tima. "Prvo želim da se zahvalim navijačima, mom stručnom štabu, timu i svima koji su bili uz moju familiju prethodnih dana. Situacija se popravlja iz dana u dan", rekao je Stanković koji nije ulazio u dodatne detalje.

Promijenio je bivši trener Crvene zvezde temu i pričao samo o narednoj utakmici. Njegov tim igra protiv Kišvarde i ima priliku da obezbijedi šampionsku titulu u domaćoj ligi.

"Na sastanku prije meča sam igračima rekao da moramo da budemo šampioni. Ne znači to da treba da podignemo trofej, već da igramo kao šampioni na terenu. Moramo da igramo za ovaj klub. Imamo još sedam utakmica, pet u ligi i dvije u kupu. Čeka nas dosta izazova i svi moraju da budu spremni da se pokažu. Želimo da osvojimo sve", zaključio je Stanković.

Stefan je rođen u Rimu 15. septembra 2000. godine i ne bavi se više fudbalom aktivno. Igrao je na poziciji defanzivnog veznog. Bio je u mlađim kategorijama Intera, nije uspio da se probije i odlučio je da se povuče. Njegova braća nastavila su sa fudbalom, Filip Stanković (22) je golman i trenutno je u Sampdoriji na pozajmici iz Intera, dok je Aleksandar Stanković (18) zadnji vezni, ali pokriva i štoperske pozicije i igra u mlađim kategorijama Intera.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC