• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 uzivo konferencija partizana poslije derbija albert nadj se oglasio
 uzivo konferencija partizana poslije derbija albert nadj se oglasio

STISNEŠ MU RUKU, PA GA POBIJEDIŠ SLJEDEĆI PUT! Albert Nađ nakon derbija: I Kineski zid bih postavio, ako treba!

Trener crno-bijelih Albert Nađ obratio se poslije burnog meča protiv Zvezde.

 uzivo konferencija partizana poslije derbija albert nadj se oglasio Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su u prvom kolu plej ofa prvenstva Srbije na svom terenu pobijedili Partizan sa 3:2 (1:1), zahvaljući preokretu u nadoknadi vremena. Partizan je dva puta vodio, ali je Zvezda najprije u 90. minutu izjednačila, da bi u devetom minutu nadoknade stigla do pobjede.

Crno-bijeli su poveli u 11. minutu golom Samira Baždara, a domaćini su izjednačili pet minuta kasnije pogotkom Gelora Kange iz jedanaesterca, koji je skrivio golman crno-bijelih Miloš Krunić. U 56. minuta Partizan je ponovo poveo, a strelac je bio Ksander Severina. Nakon toga su uslijedili napadi Zvezde, koje je pogotkom krunisao Šerif Endiaj u 90. minutu.

U devetom minutu nadoknade vremena dosuđen je ješ jedan penal za Zvezdu, koji je realizovao Aleksandar Katai. Nakon toga se igralo još 11 minuta, ali Partizan nije uspio da izbjegne poraz. Šest kola prije kraja šampionata Zvezda ima 10 bodova više od Partizana i gotovo sigurno je obezbijedila novu titulu.

Šansu da se revanšira za današnji poraz Partizan će imati već za četiri dana, kada je u polufinalu Kupa Srbije na programu 174. vječiti derbi.

21:12

Gotova je konferencija Alberta Nađa

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

21:12

"Partizanova deca znaju šta je derbi"

"Mora bolje u sredu, naravno da je derbi specifična utakmica, pogotovo za igrače Partizana, koji znaju šta znači ta utakmica. Ranije kad izgubiš od Zvezde, teško ti pada što treba da čekaš tri-četiri meseca. Svi smo mi drugari, mnogo je tu peckanja među nama u Zvezdi i Partizanu, sada moramo da trpimo do srede, a u sredu da pobedimo da to prođe"

21:11

"I Kineski zid ako treba!"

"Čitao sam posle Siti - Real Madrid, da li je to bila Anćelotijeva genijalnost... Ako te natera protivnik, treba da se braniš svim silama. Postavio bih Kineski zid ako je potrebno. Anćeloti je u polufinalu, a Gvardiola u četvrtfinalu, sa milijardama u džepu. Znali smo da Zvezda ima dominantan, možda i brži vezni red od našeg, ali smo uspeli da ga ugrozimo"

21:09

"Bravo za Severinu!"

"Timski rad izbacuje pojedinca, ajde što je dao gol Severina, već je uradio mnogo defanzivnih stvari. Vraćao se, pomagao Stojkovića. Imali smo neke tranzicije, polutranzicije u kojima smo ugrožavali Zvezdu. Mali Stepa? Svako dete Partizana hoće da zaigra u derbiju, nema veće radosti kad ga pobediš. A posle mu stisneš ruku, da li je pobedio zbog nekih drugih okolnosti, na to ne gledaš, već naravno da čekaš sledeći derbi, da možeš da ga pobediš"

21:07

"Suđenje? Ne interesuje me"

"Stalno se potencira to posle derbija, izgubio sam derbi, ne interesuje me to"

21:06

"U komunikaciji sa Duljajem"

"Imao je Duljaj komunikaciju sa par mojih saradnika, a kada imaš stručnoi štab, onda se dele mišljenja. Ponavljam, verovatno smo napravili neke greške i zato nismo ostvarili pobedu"

21:06

"Nikad ne napuštam bojno polje"

Bio je upitan Albert Nađ za povike Grobara da napuste teren posle 2:2. "Nikada ne napuštam i nisam pomišljao na to"

21:05

"Sreda? Ne znam šta da ti kažem"

"Mi smo treneri, igrači, šta će biti, stvarno ne znam. Nisam znao da je izdato saopštenje"

21:04

"Kad sam ovde, onda sam dobro"

"Kad sam ovde, onda sam dobro. Trenutno sam dobro, imao sam tu situaciju sa tim medicinski, kamenom u bubregu, koji mi je krenuo, pa sam zato došao ovdeu 17.30. Da pričam o nekoj ljubavi prema Partizanu, suvišno je. Ne znam da li je to potrebno kao motiv da igrači igraju protiv Zvezde, uvek imaš motiv protiv najvećeg rivala, pružili su maksimum, a da li je bilo dovoljno da pobedimo i ostanemo neporaženi, na kraju ispada da nije. Ponavljam, za mene je ovo daleka prošlost"

21:03

Prva poruka Nađa posle derbija

"Čestitam Zvezdi na pobedi, bio je interesantan derbi. Zvezda je iskoristila šanse, imala je još neke šanse u prvom delu, ali odigrali smo dosta dobru utakmicu. U određenimi momentima nismo bili skoncentrisani kako bi trebalo da budemo, ali ovo je već daleka prošlost, sreda je veoma blizu i spremamo se"!

20:56

Albert Nađ došao iz bolnice na derbi

Iako je imao problem sa kamenom u bubregu zbog kojeg je morao u Urgentni centar, Partizanov trener Albert Nađ došao je na "Marakanu" iz bolnice. On je zamenio suspendovanog šefa stručnog štaba Igora Duljaja

Izvor: MONDO

20:55

Partizan hitno objavio saopštenje!

Crno-beli su naglasili da su "pokradeni", da je sudija Ilić "upropastio derbi" i najavili su da možda neće igrati derbi u polufinalu Kupa u sredu, takođe na Zvezdinom stadionu.

Izvor: MN PRESS

20:54

Crno-beli ljuti na sudiju Pavla Ilića

Žalili su se igrači Partizana na to što je sudija priznao gol Šerifa Endiajea za 2:2, tražili su da dosudi faul na kapitenu Svetozaru Markoviću pre tog udarca. Posle toga imali su primedbe i na jedanaesterac posle starta Nikole Antića na Osmanu Bukariju

Pogledajte Endiajevog gol za 2:2

Pogledajte

00:54
Crvena zvezda Partizan gol Šerif Endiaje
Izvor: Arenasport 1/printscreen
Izvor: Arenasport 1/printscreen

20:52

Crvena zvezda je pobedila Partizan 3:2 u 173. večitom derbiju

U burnom okršaju "večitih" na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda je pobedila Partizan preokretom u završnici i golovima Šerifa Endiajea i Aleksandra Kataija iz penala.

Crno-beli su prethodno dva puta sticali prednost golovima Sameda Baždara i Ksandera Severine

Izvor: MN PRESS

UKRATKO

  • Zvezda pobijedila Partizan 3:2
  • Crno-bijeli ljuti na sudiju Ilića
  • Zaprijetili da neće igrati derbi u Kupu u srijedu
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Bravo za Alberta Nađa... Napokon pravi sporsmen u Partizanu... Svaka čast za ovakve izjave...

Najnovije