• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 uzivo konferencija vladana milojevica poslije 173-vjecitog derbija
 uzivo konferencija vladana milojevica poslije 173-vjecitog derbija

ZNAM ŠTA ĆETE ME PITATI - DA, IMAMO PROBLEM! Vladan Milojević nema odgovor na važno pitanje!

Trener Zvezde poslije derbija govorio o velikom broju promašenih šansi, koje postaju rak-rana njegovog tima.

 uzivo konferencija vladana milojevica poslije 173-vjecitog derbija Izvor: TV Arena sport 1/Screenshot

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su u prvom kolu plej ofa prvenstva Srbije na svom terenu pobijedili Partizan sa 3:2 (1:1), zahvaljući preokretu u nadoknadi vremena. Partizan je dva puta vodio, ali je Zvezda najprije u 90. minutu izjednačila, da bi u devetom minutu nadoknade stigla do pobjede.

Crno-bijeli su poveli u 11. minutu golom Samira Baždara, a domaćini su izjednačili pet minuta kasnije pogotkom Gelora Kange iz jedanaesterca, koji je skrivio golman crno-bijelih Miloš Krunić. U 56. minuta Partizan je ponovo poveo, a strelac je bio Ksander Severina. Nakon toga su uslijedili napadi Zvezde, koje je pogotkom krunisao Šerif Endiaj u 90. minutu.

U devetom minutu nadoknade vremena dosuđen je ješ jedan penal za Zvezdu, koji je realizovao Aleksandar Katai. Nakon toga se igralo još 11 minuta, ali Partizan nije uspio da izbjegne poraz. Šest kola prije kraja šampionata Zvezda ima 10 bodova više od Partizana i gotovo sigurno je obezbijedila novu titulu.

Šansu da se revanšira za današnji poraz Partizan će imati već za četiri dana, kada je u polufinalu Kupa Srbije na programu 174. vječiti derbi.

21:41

Konferencija za novinare je završena

21:40

Milojević o Krasou

"Moram da pohvalim Filipa na velikoj profesionalnosti i radu na treningu, imam divan stručni štab, prave profesionalce, probaćemo da mu nađemo minute i jako mi je drago da kad god dobije šansu daje svoj maksimum i to me raduje"

21:39

Da li su ovo probe pred prelazni rok?

"Svaka ekipa ima svojih nedostataka. Interesuje me sada naredna utakmica, Kup i derbi sa Partizanom. Završena je jedna, ostalo je još 18 bodova u opticaju uz polufinale, igramo sa najboljim ekipama i ne kažem da je to filter, jer ih odlično znamo, ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome"

21:38

Da li će više igrati Uroš Sremčević?

"Biće prostora za sve igrače da igraju, biramo u ovom trenutku šta nam je najbolji izbor igrača za određenu utakmicu. Ono što bi rekao jedan trener, citiraću, 'Hajde da pričamo o igračima koji su igrali', a bilo bi nepošteno da danas ne pomenemo odličnu igru Stamenića, koji je odigrao jednu od najboljih utakmica od kada sam ja tu"

21:37

Milojević o Kataiju

"Koliko znam, Sale je veliki profesionalac, veliko je poglavlje savremene istorije Crvene zvezde i toliko plemenit i dobar fudbaler... Kao trener želeo bih da bude što duže, jer mladi igrači od njega dosta mogu da vide, a složićete se da je to melem za navijače i sve koji vole fudbal. Dosta je patio, borio se, ali moram da ga pohvalim, jer toliku želju ima. Nije bio u mom prvom mandatu, prvi put ga treniram. Imali smo iskren razgovor i u njegovim očima sam video veliku želju da pomogne ovom timu. Potreban nam je i to vraća"

"Što se tiče ugovora, to su stvari do uprave i Saleta. Iskreno, voleo bih da ostane sa nama, videćemo što se toga tiče, ne bih znao da vam dalje kažem"

21:33

"Neću o suđenju"

"Neću da komentarišem suđenje. Hajde da pričamo o fudbalu kako god. Sad će ispati da ja... Rekao sam prošli put. Neću da komentarišem, nemam komentar i na tome ću da stanem"

21:33

"Kad igrate na velikom prostoru i jurite..."

"Stručni štab Partizana izašao je sa dva defanzivna vezna, koji su bili osigurači, Severina je koristio prostor izuzetnom brzinom, dali su nam golove na našu pogrešnu postavku, zatvorili se, čuvali rezultat, igrali na kontranapade... Kad igrate na velikom prostoru i jurite rezultat, veliki prostor ostaje za odbranu i nije im lako. Možda je i ključni trenutak bio naša loša odluka, ukradena lopta Bukarija, kontranapad... Da je Partizan tada postigao gol ne znam gde bi otišlo i bilo bi teško"

21:31

"Tumbaković vodio Partizan, Pižon Zvezdu..."

"Nemam zamerki, rekao sam da nema favorita i to je moj lični stav. Zbog vrlo lakog pisanja oko toga da li je neko favorit, ko ima veliki ili mali budžet, to u fudbalu i u sportu ne postoji. Ja sam bio učesnik utakmice u kojoj je mislim goispodin Tumbaković bio trener Partizana, a gospodin Pižon trener Zvezde i bilo je nekih 25-30 razlike u bodovima. Igrao se ovde kup i ne postoji tu favorit. Kao i kada igraju Milan - Inter, Barselona - Real, to ne postoji. To su posebne utakmice, za gušt"

21:29

"Doneo sam papir, ovo su zvanični podaci"

"Spremio sam papirić, ali imate posed lopte, mi 78 odsto, oni 22, ukupno mi 24 udaraca na gol, oni četiri. U okvir gola imali smo osam šuteva, oni dva, oba puta su nam dali gol. Van okvira gola mi imamo 16, oni imaju dva. To je zvanična statistika"

"Fudbal je živa igra, oni donose odluke, ne donosim ih ja kao trener. Nadam se da ćemo probati da to ispravimo"

21:29

"Zagrlio sam Bukarija, bio je potresen"

"Bukari je bio vidno potresen kroz hodnik, bilo mu je krivo, zagrlio sam ga i rekao sam mu da idemo dalje. Za sve što je loše krivac je trener sa svojim odlukama. Na kraju je Bukari iznudio penal, Šerif je postigao gol i treba im verovati, ja im verujem. Moraju da budu svesni i svesni smo. Nadam se da ćemo na drugim utakmicama..."

21:27

"Neće nas... Ne znam kako da objasnim"

"Ovo su nestvarne šanse i ima svega - nedostatka koncentracije, brzine odluke, udarca po lopti... Nije stvar psihologije, treniramo, radimo. I na treningu se bavimo time. Hoću da verujemo da nas neće. Recimo tako. Stvarno ne znam drugačije da objasnim"

21:25

"Znam šta ćete me pitati - da, imamo problem"

"Kao i pred ovu utakmicu, pričali smo da će biti sasvim drugačija utakmica nego pre mesec dana. Mislim da je u derbiju bilo svega, imalo šta da se vidi, dosta golova, poništen gol, generalno je za srpski fudbal ceo dan danas bio sa dosta golova, u Kragujevcu, Bačkoj Topoli... Što se tiče utakmice, mogu da budem zadovoljan, čestitao sam i svojim igračima i igračima Partizana, borili su se. Kada igrate ovakvu utakmicu, opet smo nešto jurili, teško je igrati sa Partizanom ove derbi utakmice, one su evropskog nivoa i jako je teško. Međutim, imali smo snage do poslednjeg trenutka i verovali smo"

"Čestitao sam igračima, u poluvremenu sam im rekao da nemamo pravo da odustanemo nikad, onda kada smo mogli da odlučimo rezultatom, a kontrolisali smo kroz posed... Preduhitriću vas sa odgovorom, da, imamo problem da damo gol. To je suština fudbala, da date gol, postignete pogodak. Onda kada smo to mogli da uradimo i da imamo prednost, koju bi Partizan jurio, mi smo promašivali. Imali smo zatvoreni Partizan, koji je došao po rezultat, ali opet iz dve gluposti primamo gol. Zašto to radimo, ne znam. Treba da analiziramo zašto je to tako"

21:19

Burni protesti iz Partizana

Crno-beli su najavili da možda neće igrati derbi u sredu u polufinalu Kupa zbog nezadovoljstva odlukama sudije Ilića.

Izvor: MONDO

21:17

Zvezda od subote na "plus 10"

Preokretom u završnici derbija, golovima Šerifa Endiajea i Aleksandra Kataija iz penala u nadoknadi, crveno-beli su se iščupali iz teške situacije i odmakli Partizanu 10 bodova na vrhu tabele

Izvor: MN PRESS

21:16

Obraća se trener Zvezde Vladan Milojević

Crvena zvezda pobedila je Partizan 3:2 u 173. večitom derbiju, a trener crveno-belih Vladan Milojević izlazi pred novinare na stadionu "Rajko Mitić". Ostanite uz MONDO i pratite njegovo obraćanje

UKRATKO

  • Zvezda pobijedila Partizan 3:2
  • Preokretom do "plus 10"
  • Obraćanje trenera Zvezde
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije