• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Igor Duljaj pres konferencija poslije vječitog derbija
 Igor Duljaj pres konferencija poslije vječitog derbija

Uvijek čekate da mi nešto kažemo, živimo u svijetu punom laži! Duljaj zagrmio na Marakani: Napišite šta ste vidjeli

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan je izgubio od Zvezde u polufinalu Kupa, a trener crno-bijelih obratio se javnosti.

 Igor Duljaj pres konferencija poslije vječitog derbija Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras na svom terenu savladali Partizan 2:0 (2:0). Zvezda će se za titulu u nacionalnom kupu 26. maja u Loznici boriti protiv Vojvodine, koja je ranije danas u Kragujevcu pobijedila Radnički 1:0.

U četvrtom vječitom derbiju ove sezone Crvena zvezda je ostvarila drugu pobjedu, nakon jedne pobjede Partizana i jednog neriješenog rezultata. Partizan je večeras bolje ušao u utakmicu i propustio je dvije dobre prilike da povede, da bi potom crveno-bijeli za tri minuta postigli dva gola, što je, kako se ispostavilo, bilo dovoljno za plasman u finale.

Prvi pogodak pao je u 27. minutu, kada je defanzivan Partizana Aleksandar Filipović nespretno reagovao i ubacio loptu u svoj gol. Zvezda je zbunjenost fudbalera Partizana iskoristila tri minuta kasnije, kada je Piter Olajinka iskoristio loše postavljanje odbrambenih igrača crno-bijelih i sa desetak metara neometan je šutirao i udvostručio prednost svog tima.

U drugom poluvremenu očekivali su se napadi Partizana, ali su izabranici Igora Duljaja djelovali potpuno nemoćno i praktično nisu zaprijetili. Zvezda je imala više dobrih šansi da uveća prednost, ali je to spriječio golman crno-bijelih Aleksandar Jovanović, koji je nekoliko puta izvaredno intervenisao.

Možda će vas zanimati

21:58

Konferencija za novinare Igora Duljaja je završena

21:58

"Nećemo mi kaljati instituciju derbija"

"Uobičajeno, da li smo spremni da izađemo maksimalno na teren i da li smo spremni da damo sve od sebe, jer kada date sve od sebe, niko vam neće zameriti. Promašićete, daćete pogrešan pas, ali navijači nikad neće oprostiti ako niste borbeni. To sam im uputio. Nismo hteli da pravimo cirkus, Partizan ima svoju tradiciju i nismo mi, trener i igrači, ti koji će kaljati instituciju derbija, jer to nisu radili ni drugi pre nas, pa nećemo to ni mi da radimo"

21:54

Zašto je počeo Filipović ispred Stojkovića?

"Imamo izuzetno važnu utakmicu i u nedelju. Naravno da je svaka sledeća izuzetno važna, ali u nedelju takođe imamo utakmicu koja može mnogo toga da reši i malo smo hteli da na neki način odmorimo Aranđela, jer je došao iz tima protiv kojeg igramo. Biće u konkurenciji za prvih 11 već u nedelju", govorio je Duljaj i o meču protiv TSC-a u nedelju

21:53

Duljaj o Samedu Baždaru

"Odgovor će dati vreme, gde će Baždar završiti u narednom periodu. Svako vredi onoliko koliko je neko spreman da nekoga plati. Imali ste Ilića koji je napravio veliki transfer, kao i Belić, koji je otišao u Holandiju. Verujem da će i Baždar posle ovih igara kada mu se ukazala prilika posle povrede Saldanje isto naplatiti. Rečeno mu je da bude spreman kada dođe njegovih pet minuta, inače će sve biti bačeno u vodu. Vredno je radio, ne znam koliko je golova postigao, ali dovoljno da su ga strani agenti primetili i dovoljno da napravi transfer"

Izvor: MN PRESS

21:49

"Da sam hteo, potpisao bih ugovor pre dva meseca"

"Kada bih se ja pitao, hteo bih da ostanem uz ekipu koja ima potencijal. U razgovoru sa generalnim direktorom pre par meseci bilo je priče o mom ugovoru, rekao sam da to sada nije najbitnije, da je ekipa najvažnija, a da je kod mene važna reč, a ne potpis. Ugovor imate ili nemate, da sam hteo mogao bih da potpišem novi ugovor pre dva meseca, ali nisam, moram da vidim da li su u klubu zadovoljni onim što je ekipa prezentovala. Naravno da bih voleo da ostanem, ali treba sačekati kraj prvenstva, da vidimo kako ćemo završiti ovu sezonu"

21:48

"Živimo u svetu punom laži!"

"To generalno nije moj posao, ali vi ste ti koji ćete da kao novinari naterate druge da pišu onako kako jeste. Mi živimo u svetu puno laži, gde laž postane istina, a istina laž. Drugačije ćete biti kada vi napišete ono što ste stvarno videli, to je vaša profesija, i kada ja i trener Milojević nešto kažemo, gledaće se navijački, da li je ovako ili onako. Vaša reč ima težinu da izveštavate kako jeste. Svi mi plaćamo da gledamo TV Arenu i druge kanale i to mora da bude kako bi trebalo da bude. Ne mogu da odgovorim kako bi bilo bolje, da imam odgovor, rekao bih vam"

21:45

"Partizan nije zaslužio da trenira na onim terenima"

"Partizan živi od prodaje, hteli ili ne, taj potez i zimski transferi je morao da se napravi. Ilić i Belić su jako bitni igrači i to ne treba da bude alibi za ono što se događalo u drugom delu sezone. Od početka se loše dešavalo. Pripreme smo proveli tamo gde nije trebalo, Partizan nije zaslužio da trenira na terenima na koje su nas poslali, to je jedan od razloga, ali to ne umanjuje ono što se danas dogodilo"

21:43

Duljajeva lekcija novinarima

"Postoje mnoge stvari koje su uticale na utakmicu koja se dogodila pre ove. Rekao sam da suđenje neću da komentarišem. Vi ste ti novinari čije je pero izuzetno oštro, vi morate da pričate kada se događaju greške, da li su to treneri kada greše, pa da kritikujete, ali vi morate da date pravu sliku onoga šta se dešava. Vi ste ti, vas čitaju, vas prate. Uvek čekate da mi nešto kažemo, da se napravi u medijima, da mi 'grmimo' ili kako već kažete, a mi smo ljudi od krvi i mesa, koji prave greške, a i vi ste ti koji morate da preuzmete odgovornost. Vi morate da pričate onako kako jeste, a ne da razni sudijski eksperti pričaju ko šta hoće. Nadam se da ovim nisam nikoga uvredio. Na vama je velika odgovornost da pišete ono što vidite i da pišete onako kako jeste"

Izvor: TV Arena sport

21:40

"Moj status pod znakom pitanja od prvog dana"

"Moj status u klubu je pod znakom pitanja od prvog dana, nisam opterećen time, na ljudima iz kluba je da reše moj status. Važnije je to šta ostavljam sledećem treneru, da li je to ekipa koja ima potencijal. Ako danas pogledamo koji su to igrači danas nastupali za Partizan, a da krenemo od početka, imamo Kovačevića koji ima 19 godina, Sveta Marković 24, Goh, Baždar, Severina... To su igrači koji imaju sadašnjost i budućnost. Kako sam i mnogo puta do sada rekao, vreme će pokazati da li je to bio ispravan put ili ne"

21:39

Duljaj o derbiju

"Mogu da budem saglasan da je ovo igrački bio najslabiji derbi Partizana ovog proleća. Prvih 25 minuta smo bili bolji, posle primljenog naivno gola Zvezda je preuzela konce, bilo je mnogo prostora za njihove igrače i morali smo mnogo da rizikujemo u drugom delu. Samim tim dali smo Zvezdi dosta šansi za kontre i polukontre, ali imali smo dosta dobrih igrača pozadi i odličnog golmana Jovanovića. Izuzetno je teško igrati dva puta u četiri dana protiv Zvezde. Mnogo je bilo teško posle svih događanja u proteklih par dana"

21:38

"Ipak sam ja iz Aranđelovca, a on iz Topole"

Trener Zvezde Vladan Milojević "pecnuo" je svog kolegu sa klupe Partizana.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

21:29

Zvezda - Partizan 2:0

Autogolom štopera Partizana Bojana Kovačevića i golom napadača Zvezde Pitera Olajinke, crveno-beli su izborili plasman u finale Kupa Srbije. Ovako je izgledao derbi u fotografijama:

21:27

Dobro došli u tekstualni prenos

Partizan je izgubio derbi u polufinalu Kupa, a trener crno-belih govori na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić". Pratite njegovo obraćanje uz MONDO

UKRATKO

  • Zvezda - Partizan 2:0
  • Crno-beli eliminisani u polufinalu Kupa
  • Jovanović sprečio ubedljiviji poraz
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije