• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proslavljeni napadač ponovo na terenu - sa 58 godina!

Autor Dragan Šutvić

Devedesetih je bio strah i trepet, a i sada ima šta da ponudi!

 Romario igra fudbal u šestoj ligi Izvor: X/Former Footballers/Screensot

Ima 58 godina, ali i dalje je klasa! Jedan od najbojih napadača na svijetu devedesetih godina Romario ponovo je odlučio da obuče kopačke i sada je registrovan za klub u kome je i predsjednik. Vratio se legedarni napadač na teren, a razlog je njegov sin. Hoće vremešni Romario da sa 30-godišnjim Romarinjom odigra bar jedan meč! 

Amerika se takmiči u šestoj ligi Brazila, a upravo je u tom klubu Romario završio karijeru sada već davne 2009. godine. I tada je došao da odigra jedan meč, nakon što je u dresu Vasko de Game, PSV-a, Barselone, Flamenga, Valensije, Fluminensea, Majamija i Adelejda žario i palio pune dvije decenije. Fudbaler koji je za Brazil na 70 mečeva postigao 55 golova sada je istakao da u svom klubu može da radi šta želi!

"Igram kad hoću, izađem kad hoću, ako se treneru ne dopada – otpustim ga. Ako mi igrač ne doda loptu – kaznim ga", rekao je uz osmijeh Romario, pa objasnio: "Sada sam spreman da mojoj voljenoj Americi pomognem i u nekoliko utakmica. I naravno da ostvarim svoj san da podijelim teren sa svojim sinom." Pogledajte kako je on izgledao na prvom treningu svog kluba: 

Poslije fudbalske karijere on je imao i mnogo uspjeha u politici. Trenutno je senator Rio de Žaneira, a prije toga je bio potpredsednik jedne od federalnih država Brazila kao i dio skupštine u Riu. Trenutno je član Liberalne partije, mada mu je to četvrta stranka koju je promijenio.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC