• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar Mrkela otkrio transfer planove Crvene zvezde za ljeto

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mitar Mrkela otkrio je da se pregovara sa Kataijem i Dragovićem oko produžetka ugovora.

 transfer planovi crvene zvezde za ljeto 2024 Izvor: VLADIMIR MARKOVIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela vrlo je zadovoljan pobjedama nad Partizanom - u roku od četiri dana savladali su "vječitog" rivala u prvenstvu 3:2, pa u polufinalu Kupa 2:0 - nakon čega je postalo jasnije za šta treba da "sprema ekipu na ljeto". Sve je izvjesnije da će Crvena zvezda igrati plej-of za grupnu fazu nove Lige šampiona, dok su utakmice sa Partizanom donekle pokazale i gdje treba pojačati tim, da bi došli do ostvarenja cilja.

Za početak, za njega je najvažnije da se zadrži trener Vladan Milojević, poručujući da je napravljen dobar potez kada je stigao ponovo na "Marakanu" umjesto Baraka Bahara: "Ja bih volio da Vladan ostane što duže... Uvijek je pitanje koliko je to zapravo realno, jer Crvena zvezda vas mnogo troši. I fizički i emotivno. Ja, bar mislim, da je takav scenario moguć. Posebno ako imamo u vidu kroz šta je sve Crvena zvezda prošla u prethodnom periodu", poručio je direktor Zvezde u intervjuu za "Mozzart Sport" dodajući i da sa njim ima poseban odnos od 2017. godine.

A, kakav je plan što se tiče igrača? Dvojici vrlo važnih igrača - Aleksandru Kataiju i Aleksandru Dragoviću - ističu ugovori krajem juna i još nije poznato da li će biti produženi: "Obojica su mnogo zadužila Crvenu zvezdu. Znam da javnost najviše zanima hoće li oni produžiti ugovore sa klubom. Samo mogu da otkrijem da već dugo radimo na tome. Pričamo sa njima. Postoje neki signali. Vjerujem da će ostati", zaključio je on.

Tokom proljeća kod Vladana Milojevića pokazalo se i da je Zvezda na domaćoj sceni "zavisnik" od Kataija i Kange, što će reći da bi za Evropu morala da dovede fudbalere koji kvalitetom mogu da odskoče na međunarodnoj sceni. Za sada nema najava velikih transfera, s tim da je već odlučeno da Zvezda otkupi Nasera Đigu i "vrati" Luku Ilića.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:10
Delije, bakljada, Crvena zvezda, Zenit
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(Mozzart Sport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC