• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu prijeti kazna zbog bojkota na derbiju! Pokrenut postupak u Savezu protiv crno-bijelih

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli se nisu odazvali na poziv sudije da izađu na teren i zbog toga je protiv njih pokrenut postupak. Biće kažnjena i Crvena zvezda.

 Partizanu prijeti kazna zbog bojkota na derbiju Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana kasnili su na početak vječitog derbija i zbog toga im prijeti kazna. Prema pisanju "Sport kluba", Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije na današnjoj sjednici pokrenula je postupak protiv crno-bijelih. Konačna odluka biće donijeta na sljedećoj sjednici nadležnog disciplinskog organa, čiji je predsjednik posljednjih godina Ivan Nikolić.

U trenutku u kojem je glavni sudija Miloš Milanović pozvao crno-bijele da zauzmu svoje pozicije na terenu, oni su se oglašili o taj apel. Zbog toga je kapiten Partizana Svetozar Marković bio kažnjen žutim kartonom i to po svemu sudeći neće biti jedina sankcija.

Duljaj je ovako govorio o tom trenutku: "Uobičajen razgovor je bio. Oko toga da li smo spremni da izađemo maksimalno na teren i da li smo spremni da damo sve od sebe... Nismo htjeli da pravimo cirkus, Partizan ima svoju tradiciju i nismo mi, trener i igrači, ti koji će kaljati instituciju derbija, jer to nisu radili ni drugi pre nas, pa nećemo to ni mi da radimo".

Ovako je izgledala ta situacija:

Takođe, pod lupom je i Crvena zvezda, zbog loše organizacije posljednje dvije utakmice protiv Partizana, a posebno je veliki broj propusta zabilježen tokom prošlonedjeljnog 173. "vječitog" derbija, kada je korišćena prekomjerna upotreba pirotehnike, lomljene su stolice na južnoj i istočnoj tribin, navijači oba kluba nesportski su se ponašali... Najavljeno je da će "vječiti" i zbog toga biti kažnjeni, kao i da Zvezdi prijeti drastičnija kazna, jer je bila organizator utakmice.

Pogledajte

00:21
"Sastanak" Partizana pred početak polufinala Kupa Srbije
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC