• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević o vođama Vojvodine - bivšim igračima Zvezde: Nama sutra neće praviti probleme

Trener Crvene zvezde najavio superligaški derbi na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu

 Milojević najava Crvena zvezda Vojvodina Izvor: MN PRESS

Trener FK Crvena zvezda Vladan Milojević najavio je derbi protiv Vojvodine kroz priču o dvojici bivših igrača crveno-bijelih koji imaju uloge nosilaca u novosadskom timu. To su krilni napadač Andrija Radulović i vezista Njegoš Petrović.

"Andrija je kvalitetan i dobar igrač. Do sada je pokazao da njegov razvoj ide u pravom smjeru, jako mi je drago zbog toga. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega, kao i na sve ostale igrače Vojvodine....", kazao je Milojević.

O Njegošu Petroviću, koji se ove sezone vratio u srpski fudbal iz Španije, takođe je govorio biranim riječima. "Njegoš je došao iz Rada kod nas, razvijao se na pravi način. Dosta je sazrio kao igrač, postao je lider ekipe. Zaista je dobar fudbaler. Nama sutra neće praviti probleme, jer će pauzirati zbog žutih kartona".

Utakmica će biti odigrana u Novom Sadu u nedjelju od 17.30 časova. "Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru.

Otkrio je Milojević i šta je rekao igračima nakon polufinala Kupa Srbije. "Čestitao sam im i rekao da je potrebno da se dobro odmorimo. Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu".



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC