• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi Laktaša i Rudara po mjeri Radnika, prva pobjeda Modriče u Zvorniku poslije 22 godine!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Duel drugoplasiranih Laktaša i trećeplasiranog Rudara zevršen bez pobjednika, Leotar bez trenera pobijedio Slaviju.

 Prva liga RS Laktaši - Rudar 1-1  Izvor: Facebook/FK Laktaši

Šampionska trka u Prvoj ligi RS još nije završena, ali je Radnik sasvim blizu povratka u Premijerligu BIH, što bi moglo da bude ozvaničeno već u narednom kolu.

Bijeljinci su u subotu dobili dobre vijesti pošto su drugoplasirani Laktaši i trećeplasirani Rudar remizirali 1:1, pa sada Radnik ima 13 bodova više od prvog pratioca.

To znači da ukoliko Radnik u nedjelju savlada Foču već u narednom kolu pobjedom protiv Željezničara mmože obezbijediti šampionsku titulu, bez obzira na ishode ostalih mečeva.

Laktaši su u subotu poveli u 14 minutu golom Turanjanina i činilo se da će sumorni april ipak okončati trijumfom, međutim, Patrik Gbegbe je 20 minuta kasnije izjednačio na, ispostaviće se, konačnih 1:1.

Tako su tokom ovog mjeseca uz tri poraza i jednu pobjedu i današnji remi, a u sličnoj formi u parilu bio je i Rudar koji je upisao po dva poraza i remija, te jednu pobjedu.

Nakon poraza 5:0 od Rudar Prijedora trebinjski Leotar rastao se sa trenerom Olegom Ćurićem, a ova „šok terapija“ je urodila plodom i hercegovački klub u subotu je upisao tri boda pobjedom 1:0 protiv Slavije. Nakon odlaska Ćurića Trebinjce je na ovom meču vodio pomoćni trener Anel Ramić.

Najviše golova viđeno je u Vojkovićima gdje je Famos slavio 3:2 protiv Veleža iz Nevesinja uz dva gola Ognjena Stjepanovića.

Izvor: Facebook/FK Drina Zvornik

Jedinu gostujuću pobjedu ove subote upisala je Modriča koja je savladala Drinu 2:1. Junak gostiju bio je Aleksa Spaić koji je postigao oba pogotka, a onaj pobjedonosni u sudijskoj nadoknadi.

Zanimljivo je da je ovo prva pobjeda Modriče u Zvorniku poslije 22 godine! Posljednji put slavili su protiv Drine na njenom terenu u novembru 2002. godine, u sezoni kada je Modriča osvojila šampionski pehar, što je do danas bila i jedina njena pobjeda ostvarena u Zvorniku.

Modriča je i dalje na pretposljednjem mjestu na tabeli, sa dva boda iza Romanije koja drži poziciju koja vodi u plej-of, te četiri manje od Ljubića i Slavije, ekipa koje su iznad zone ispadanja.

Prva liga RS, 28. kolo

Borac KD – Kozara 1:1 (0:0)

BSK – Romanija 2:0 (0:0)

Drina – Modriča 1:2 (1:0)

Famos – Velež 3:2 (1:1)

Laktaši – Rudar 1:1 (1:1)

Leotar – Slavija 1:0 (0:0)

Sloboda – Željezničar 1:0 (0:0)

Nedjelja
Omarska – Ljubić
Sutjeska – Radnik



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC