• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američki biznismen (45) kupuje fudbalsku karijeru!

Bizarna scena u drugoj portugalskoj ligi, i to u najgorem timu tog takmičenja.

 Američki biznismen igra fudbal u Portugalu Izvor: Instagram/parishilton/Twitter/SPORTTVPortugal/printscreen

Prvenstvena utakmica u drugom rangu portugalskog fudbala između Valjaverdensea i Torensea vjerovatno ne bi privukla toliko medijske pažnje da se u samom finišu nije dogodio jedan veoma bizaran momenat. Na terenu se od 86. minuta susreta našao Kortni Reum (45), američki biznismen i jedan od finansijera kluba koji će se na kraju sezone preseliti u treći rang.

Iako nikada ranije nije igrao fudbal na profesionalnom nivou, Kortni se našao prvo u sastavu tima za utakmicu, a zatim i na fudbalskom terenu kluba koji živi od njegovog novca. Imao je veliku želju da zaigra protiv profesionalaca i to je sebi kupio - bez obzira na to što klub koji finansira proživljava izuzetno teške trenutke. Sa tek 24 osvojena boda nakon 32 kola zauzimaju posljednje mjesto na tabeli u drugoj ligi.

I dok djeluje da Kortni Reum nije donio dovoljnu količinu novca ili fudbalskog znanja, ovom portugalskom klubu ne nedostaje pažnje. Posebno kada se ima u vidu malo šira slika o njemu, odnosno familiji iz koje dolazi. Njegov rođeni brat oženjen je razmaženom bogatašicom Paris Hilton, svojevremeno jednom od najatraktivnijih Amerikanki i specijalnom gošćom svih najbitnijih događaja.

Kortnijev brat Karter i Paris Hilton već nekoliko godina su u braku, imaju i dvoje djece, a ona vjerovatno nije ni mogla da pretpostavi da će joj se životni putevi na ovakav način ukrstiti sa fudbalom. Svojevremeno je bila izuzetno popularna među fudbalerima, priča se da je nekoliko njih pokušavalo da je osvoji, a da je Kristijano Ronaldo bio najuporniji. Navodno je Portugalac dvije noći muvao Paris Hilton, koja je zaključila da on nije dovoljno veliki muškarac da bi je osvojio!

"Ona voli prave muškarce, a Ronaldo je prava si*ica. Mislila je da će biti zabavno ako izađe s muškarcem koji je kiti cvijećem", rekao je izvor blizak bogatašici godinama nakon njihovog muvanja. Istakla je da nisu imali ništa ljubavno i da zbog Portugalca tako nešto nije ni moglo da se desi. "Ronaldo je suviše gej za mene. Ne želim muškarca koji se ponaša kao djevojčica. Smiješno je što se kreiraju priče koje nemaju veze sa istinom, a koje štete svima", navodno je rekla Paris Hilton, ali nikada nije potvrđeno da je bila baš ovako brutalna prema jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC