• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Bilbija ide na dodatne preglede u Hrvatsku: Da li će zbog povrede propustiti finale protiv Borca?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten Zrinjskog Nemanja Bilbija povrijedio se u derbiju sa banjalučkim Borcem u prvoj utakmici finala Kupa BiH (1:0) i još nije poznato koliko će odsustovati s fudbalskih terena.

 Nemanja Bilbija povreda koliko će odsustvovati s terena HŠK Zrinjski Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Još nije poznato kad će se Nemanja Bilbija vratiti na teren i koliki je stepen povrede koju je zaradio na prvom meču protiv Borca u finalu Kupa Bosne i Hercegovine (1:0).

On je napravio faul nad kapitenom Borca Srđanom Grahovcem i zaradio žuti karton, ali je morao da napusti teren zbog povrede, pa je umjesto njega zaigrao Antonio Ivančić.

Nakon meča na konferenciji za štampu Željko Petrović, trener Zrinjskog, naglasio je da Bilbijina povreda "ne izgleda dobro", a u subotu je portal "Hercegovina.info" objavio da je za kapitena "plemića" sezona završena jer su nastradali ligamenti.

"Prema informacijama koje imamo, sezona je za Bilbiju sigurno gotova, a možda ga očekuje i nekoliko mjeseci oporavka. Kako saznajemo radi se o povredi ligamenata", piše pomenuti portal.

Kontaktirali smo ovim povodom portparola mostarskog kluba Marija Pandžu, koji je istakao da će stepen Nemanjine povrede biti poznat tek u ponedjeljak, kao i njegov eventualni povratak na teren.

"Bilbija ide na dodatne preglede u bolnicu 'Sveta Katarina' u Hrvatskoj i nakon toga ćemo znati nešto više o njegovoj povredi. Do tada bi bilo neozbiljno davati bilo kakve procjene o odustvu sa terena", rekao je Pandža za naš sajt.

Banjalučanin je godinama ubjedljivo najbolji igrač Mostaraca i prvi strelac Premijer lige BiH sa 24 postignuta gola i svakako bi njegovo odsustvo predstavljalo ogroman hendikep za Petrovićev tim u finišu sezone, a posebno u revanšu finala Kupa BiH protiv Borca u Banjaluci 22. maja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC