• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović nakon prvog finalnog meča: Ništa nismo pokazali u prvom poluvremenu! Petrović: Gotovo? Ako to kažeš...

Autor Dragan Šutvić

Treneri Borca i Zrinjskog odjavili su prvi meč finala Kupa BiH.

 Kup BiH Zrinjski Borac izjave Marinovića i Petrovića  Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Zrinjskog savladali su ekipu Borca rezultatom 1:0 u prvoj utakmici finala Kupa BiH.

Konačna odluka o osvajaču trofeja pašće poslije revanša, zakazanog za 22. maj na banjalučkom Gradskom stadionu, nakon kojeg će Borac podići svoj drugi ili Zrinjski svoj treći trofej u kup-takmičenju FS BiH.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

"U prvom poluvremenu smo bili zaista slabi, nismo uradili skoro ništa i Zrinjski je bio mnogo bolji, došao do tog vođstva. U drugom poluvremenu smo bili konkretniji, imali nekih situacija da dođemo do izjednačenja. Uzeli smo rizik, i Zrinjski je prijetio. Nismo došli do tog gola, ostalo je 1:0 i naravno ovaj dvomeč ostaje otvoren pred revanš u Banjaluci. Naravno da ćemo i mi tad drugačije igrati, nadam se da ćemo dobiti igrače koji danas nisu mogli da nastupe, a bilo ih je dosta (Erera, Kvržić, Blagaić, op.a.), i pokušaćemo tako kompletni da anuliramo ovu prednost", rekao je trener Borca Vinko Marinović nakon meča za TV Arena sport.

Njegovu ekipu u ponedjeljak (13. maj) očekuje gostovanje Tuzla sitiju u 31. kolu Premijer lige BiH. Ukoliko crveno-plavi trijumfuju u tom duelu, eventualnom pobjedom na domaćem terenu protiv Igmana ovjerili bi osvajanje titule, treće u istoriji kluba.

"Nema puno vremena. Ide veoma brzo prvenstvo, tu nam je svaka utakmica jako bitna, pogotovo ta sa Tuzla sitijem. Naravno, idemo da pobijedimo i polako se približavamo cilju koji smo sebi postavili", zaključio je Marinović.

I strateg Mostaraca Željko Petrović podvlači da još uvijek ništa nije gotovo.

"Ako kažeš da je završeno, nemaš poštovanje ni prema jednom protivniku, a kamoli Borcu. Dobili smo 1:0, možemo da žalimo što nismo zabili još jedan gol, pogotovo u drugom poluvremenu. U prvom dijelu totalna kontrola sa naše strane, igrali smo odličnu utakmicu, žao mi je što nismo dali još jedan gol. Međutim, radi se o dvije najbolje ekipe u državi, pobijedili smo i to je to", rekao je crnogorski trener.

Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Pred njim i njegovom ekipom je gostujući okršaj sa GOŠK-om, takođe u ponedjeljak, a novinara TV Arena sport zanimalo je da li će biti rokada u timu u odnosu na ovaj duel.

"Ja ne znam radiš li ti za GOŠK (smijeh). Vjerovatno će biti, ima dosta igrača koji su na granici umora. Da ne bismo došli do povreda, vjerovatno ćemo rotirati, imamo dosta igrača. Koristili smo i čitave godine skoro sve igrače, tako da ćemo posljednje tri utakmice probati isto da ih koristimo", istakao je Petrović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC