• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogu hvala da nisam razumio šta mi skandiraju: Obrisao slike sa Instagrama, ispratio Klopa, pa otvorio dušu

Napadač Liverpula prolazi kroz jako težak period.

 Darvin Nunjez progovorio o kritikama Izvor: YouTube/Premier league

Napadač Liverpula Darvin Nunjez (24) nedavno je obrisao sa Instagrama sve slike u kojima je u Liverpulovoj opremi. U međuvremenu je ispratio menadžera tima Jirgena Klopa i otvorio dušu, priznavši da su ga veoma pogodile kritike.

Urugvajac je na kraju svoje druge sezone na Enfildu izgubio mjesto u timu i početkom maja je postao toliko frustriran da je to pokazao i na društvenim mrežama. Od 10. marta do 19. maja i kraja sezone dao je samo jedan gol u Premijer ligi i navijači su ga zbog toga kritikovali, a pristalice drugih klubova su mu dobacivali da je "Endi Kerol" (35), legendarni promašaj Liverpula - napadač koga je Liverpul uzalud platio čak 41 milion evra 2011.

U meču protiv Notingem Foresta navijači su mu skandirali upravo to: "TI si samo us*ani Endi Kerol". "U toj utakmici, navijači Notengema su mi skandirali, ali Bogu hvala da ništa nisam razumio. Dao sam im gol i poslije mi je Jirgen Klop rekao u svlačionici 'Je*eš njih'".

Upravo je Klop insistirao da Darvin Nunjez dođe iz Benfike pretprošlog ljeta za 85 miliona evra. Iako je Urugvajac dao 33 pogotka na 96 utakmica i namjestio još 17, činjenica je da tim sa Enfilda u tom periodu osvojio samo Liga-kup ove godine. Navijači su često u Nunjezovim velikim promašajima videli razlog za takav epilog i ljut zbog toga obrisao je slike i sada je objasnio taj potez.

"Od trenutka kada počneš da igraš, pa dok se penzionišeš, uvijek će postojati neko ko te kritikuje. Ranije sam mnogo pažnje davao tome i uticalo je na mene. Svako ko kaže da ga ti negativni komentari ne dotiču, laže. Oni komentari koje se direktno odnose na tebe uvijek će te doticati"

"Svašta mi govore, ali ignorišem te komentare, jer od njih nemam koristi. Nikad ih ne pratim na društvenim mrežama, bar se trudim da ih ne gledam, čak ni one dobre. Ako utakmica prođe loše po mene, oslanjam se na svoju porodicu i trudim se da se smijem i da ne pokažem pred sinom ljutnju koju nosim u sebi i koju sam ponio iz prethodne utakmice".

Prema trenutnim prognozama, očekuje se da novi menadžer Liverpula Arne Slot dodijeli veliku, a možda i ključnu ulogu za Urugvajca u svojoj formaciji 4-2-3-1 koju je koristio u Fejenordu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC