• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima i zaslužnijih od mene! Milojević pozvao Zvezdaše na žurku: Bravo i ljudima iz sjenke!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vladan Milojević posebno hvalio svoje saradnike koji su mu pomogli da Crvena zvezda ovog proljeća igra odličan fudbal.

 Crvena zvezda Čukarički najava Vladan Milojević Izvor: MI/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda u subotu od 19 časova igra posljednji meč ove sezone. Na stadion "Rajko Mitić" dolazi Čukarički, a to će ujedno biti prilika da Zvezda pred svojim navijačima proslavi "duplu krunu" u još jednoj uspešnoj sezoni na domaćoj sceni. Očekuje se nekoliko promjena u startnoj postavi, pojedini igrači su "roviti" i vjerovatno će Milojević šansu pružiti mladima, ali imperativ pobjede ostaje.

"Utakmice sa Čukaričkim su uvijek izuzetno zanimljive, bez obzira da li se igra na Banovom brdu ili na našem terenu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju konstantno, ne samo ove godine, već i prethodnih. Nadahnuta su i mlada ekipa, uz par iskusnih igrača. Očekujem dobru fudbalsku predstavu", poručio je Vladan Milojević.

Ulaz na stadion je slobodan, a Crvena zvezda će otvoriti čak i južnu tribinu za svoje navijače: "Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija između nas je trajala cijele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam ih da dođu u što većem broju, nadamo se da će biti lijepo vrijeme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dođe da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu", naglasio je on.

Milojević takođe ističe da su od priprema na Kipru napravili lijepu atmosferu u ekipi i njemu je čast da trenira "tako dobre ljude". Takođe, pohvalio je i svoje saradnike: "Glavni sam trener, ali ima i zaslužnijih od mene, cijeli stručni štab i svi koji su žargonski rečeno “ljudi iz sjenke”. Uradili su fenomenalan posao i ponosan sam na njih", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC