• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan gubio 0:2 od ekipe Feđe Dudića, ali je uspio da ostane neporažen

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan i Radnički iz Kragujevca su podijelili bodove u posljednjem kolu Superlige Srbije.

 partizan i radnicki odigrali nerijeseno na kraju superlige srbije Izvor: MN PRESS

Spektakularan fudbal u Humskoj za sam kraj sezone! Partizan i Radnički iz Kragujevca su igrali 95 minuta, ponudili publici na stadionu u Himskoj četiri gola i podijelili po bod - bilo je 2:2 (0:2). Počeo je sjajno gost, vidjeli smo da su poveli 2:0, ali nisu izdržali do kraja i uzeli su "samo" bod iz Humske. 

Radnički iz Kragujevca je opet ove sezone pokazao da može sa najvećima! Sada su na startu golom Milutina Vidosavljevića. Bevis je centrirao, a Vidosavljević se našao na pravom mjestu i samo je ubacio loptu u mrežu Aleksandara Jovanovića. Kada je u drugom poluvremenu Milan Aleksić povisio na 2:0 poslije dodavanja Ristića djelovalo je da je meč gotov. Ali prvo je Aleksa Janković asistirao Nemanji Nikoliću u 75. minutu, a onda je svojim prvim golom u crno-bijelom dresu Nemanja Trifunović doveo meč u egal. Asistent je bio iskusni Bibras Natho.

Na kraju smo vidjeli pet minuta nadoknade i mogao je Pecelj u samom finišu da donese pobjedu Radničkom, ali je sjajni Aleksandar Jovanović kao mnogo puta ove sezone spasio svoju ekipu od poraza sjajnim intervencijama. Nekoliko kornera je imao tim Feđe Dudića na kraju, ali je ostalo 2:2.

Na kraju je Partizan ipak završio sezonu kao drugi na tabeli, poslije ogromnog pada forme u finišu pošto su uslijedili brojni porazi u drugom dijelu sezone. Što se Radničkog tiče oni čekaju završetak meča Vojvodine i Mladosti da vide da li će eventualnim kiksom Vojvodine stići do četvrtog mjesta na tabeli. Bilo kako bilo, oni će svakako igrati u Ligi konferencija naredne godine i prvi put u istoriji će izaći u Evropu.  



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC